Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.365
- 43.150
- 3.748
Olum golü niye iptal ediyor avantaja gitti sayılamaz mı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayilmaz golden once de Haaland cekmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum golü niye iptal ediyor avantaja gitti sayılamaz mı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben olsam böyle bir senaryodan dolayı yattıktan sonra bir daha iddia yapmazdım3.5 ustu oynamıştım anasını satiyim ya
Ama faul yapsa da Szoboslai'in golu cikarma sansi olustu, Haaland da o harekete faul yapti. Kurallara gore Haaland'in yaptigi faul oncesine donuyor, yani Szoboslai'in faul yaptigi kisim.Szoboslai dokunmasa zaten gol olacaktı. Avantaja bırakmak daha doğru değil mi.
Szoboslai dokunmasa zaten gol olacaktı. Avantaja bırakmak daha doğru değil mi.
Tum buyuk takimlari saydin, yani ligi lig yapan takimlarin hepsini saymis oldun. E izlemene de gerek yok, renktas. Kendine eziyet etme bence.city bir nebze daha rahat fikstüre girecek çelsiye kadar belki kafa kafaya olursa city-arsenal maçında city basıp rüzgarı alabilir.Şu arsenal en nefret ettiğim takım ingilterede , cityden de nefret ederim ama arsenal olacağına bunlar olsun arsenal 50 sene daha olamasın şamp.İngilterede nedense nefret edilecek takım bir hayli fazla pool,çelsi,arsenal,city,utd,spurs hiçbirini sevmiyorum.
Szoboslai da hizli bir oyuncu degil ki. Ha Apo'dan hizli tabii. Mesela Singo olsa Haaland'in onune gecebilirdi bir ihtimal.Karar doğru ama epik bir maç sonu için gol verilse daha iyiydi
Şu Haaland'ı Apo niye tutamıyor diye laf ettiniz adamın 1 adımı 3 metre yav yakalayacak topçu yok
Sboz'un yanından geçişi film sahnesi gibi