EPL 25/26 H:25 | Liverpool 1-2 Manchester City | MS | 8 Şubat | beIN Sports 3

Şöyle ki Zobo yetişebilirdi Halland çekmese, dolayısıyla Halland faul yaptı golden önce, ama ondan önce de Sobo faul yaptığı için Kırmızı + Serbest Vuruş oldu

3.5 ustu oynamıştım anasını satiyim ya

Cherki’den büyük topçu olmaz gibi, şu olay büyük mallıktı.

Cherki şutu atarken Haaland milimle de olsa rakip yarı sahada ve dolayısıyla ofsayt mı diye baktım ama ofsayt da değilmiş.

Szoboslai dokunmasa zaten gol olacaktı. Avantaja bırakmak daha doğru değil mi.
Ama faul yapsa da Szoboslai'in golu cikarma sansi olustu, Haaland da o harekete faul yapti. Kurallara gore Haaland'in yaptigi faul oncesine donuyor, yani Szoboslai'in faul yaptigi kisim.

Yani biri bariz gol sansini engelledi.

Digeri de bariz golu cikarma sansini engelledi.

city bir nebze daha rahat fikstüre girecek çelsiye kadar belki kafa kafaya olursa city-arsenal maçında city basıp rüzgarı alabilir.Şu arsenal en nefret ettiğim takım ingilterede , cityden de nefret ederim ama arsenal olacağına bunlar olsun arsenal 50 sene daha olamasın şamp.İngilterede nedense nefret edilecek takım bir hayli fazla pool,çelsi,arsenal,city,utd,spurs hiçbirini sevmiyorum.

Szoboslai dokunmasa zaten gol olacaktı. Avantaja bırakmak daha doğru değil mi.

Szobozlai bariz gol şansını engelleyecek hareket yaptı ama hakem avantaj oynattı çünkü hem top kaleye gidiyor hem Haaland hala gidip önce dokunup golü atabilirdi ancak devamında Haaland golü çizgiden çıkarma ihtimali olan adama faul yapınca bu sefer doğal olarak önceki pozisyona dönüldü.

Karar doğru ama epik bir maç sonu için gol verilse daha iyiydi

Şu Haaland'ı Apo niye tutamıyor diye laf ettiniz adamın 1 adımı 3 metre yav yakalayacak topçu yok

Sboz'un yanından geçişi film sahnesi gibi

city bir nebze daha rahat fikstüre girecek çelsiye kadar belki kafa kafaya olursa city-arsenal maçında city basıp rüzgarı alabilir.Şu arsenal en nefret ettiğim takım ingilterede , cityden de nefret ederim ama arsenal olacağına bunlar olsun arsenal 50 sene daha olamasın şamp.İngilterede nedense nefret edilecek takım bir hayli fazla pool,çelsi,arsenal,city,utd,spurs hiçbirini sevmiyorum.
Tum buyuk takimlari saydin, yani ligi lig yapan takimlarin hepsini saymis oldun. E izlemene de gerek yok, renktas. Kendine eziyet etme bence.

Karar doğru ama epik bir maç sonu için gol verilse daha iyiydi

Şu Haaland'ı Apo niye tutamıyor diye laf ettiniz adamın 1 adımı 3 metre yav yakalayacak topçu yok

Sboz'un yanından geçişi film sahnesi gibi
Szoboslai da hizli bir oyuncu degil ki. Ha Apo'dan hizli tabii. Mesela Singo olsa Haaland'in onune gecebilirdi bir ihtimal.

gole yazık oldu hiçbir lfcli açıp izlemez daha

Geri
Üst Alt