Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci olarak mı anlaşmış?
Evet; Demet Akalı, Seren Serengil, Hollandalı Gelin Lorraine Angelique, Hilal Cebeci, Yöneticimiz Erol Özmandıracının melekleri Ciciş Sisters, Ebru Gündeş ve daha kimler kimler...Ufuk bunun kadar degildi mesela , bursadan yedigi bir golu unutamam ama az daha elenecegimiz bir kupa macinda devlesmis ve o penaltilardan sonra yuruyup uzun bir yol sonunda kupayi kaldirmistik
Aaa yönetim kurulumuzun playboyunu da mı tanımıyorsun???O tip seyleri ben senin kadar bilmiyorum hakim degilim ki , demet i hatirladim simdi sen yazinca
Sahadaki performans olarak yazdim .. bir de serdar icin hic kotu konusmadim zaten
Vallahi boyle insan iliskilerine hic hakim degilim ama yazman iyi oluyor , dogru gozle bakarim artik bu kisilere
Ekli dosyayı görüntüle 36164
Ekli dosyayı görüntüle 36165
Ekli dosyayı görüntüle 36166
utanmadan peruk takmış
Ekli dosyayı görüntüle 36167
her biri bir şaheser... bir de o zamanlar evliydi... basketbol şubesinden eskiden 1 yönetici sorumlu olurdu bu 3.sorumluvakti yok adamın
haa bir de espordan sorumluanladınız mı neden böyle dandik şubeler var
yahu esporu 3.kez kapattık 4.kez açtılar arada küme filan düştük
eskortlar, villalar filan da cabası
sinan bunlar divanda konuşuldu ayrıca eskortlar villalar ise mali genel kuruldabırak şimdi safa yatmayı...
yoksa bana ne memleket alt üst olmuş benim ağırıma giden galatasaraya böyle tiplerin yönetici olması yoksa afiyet olsun herkes kendine yakışanı yapar.Yemin ederim bilmiyorum , bu konulara algilarim kapali diye belki de , ama gormek bile yetti , naz elmas mi o resimlerden birindeki ?
Ne soyleyim bilemedim , ozel hayat tamam ama biraz da dogru ornek uslup bekliyor insan
Amatörde zor oynayacak herifi besledik senelerce. Dünyaca ünlü futbolcularla/teknik adamlarla antrenman yapıp maçları en güzel yerden takip etmesi de cabası. Yeminle şu takımda yedek kaleci olmak varmış![]()
Yalniz o macta bundan once bizim kullandigimiz bir frikikte adamlar 5-6 kisiyle baraj kurdular. Biz o done deli gibi vuruslari olan Bale icin hem de kalede Eray varken uc kisi ile baraj kurduyduk. Tam bir akil tutulmasi.