Eray İşcan Kulüp Buldu!

Eray İşcan kalecilige tepki olarak dünyaya gelmiş resmen

Ufuk bunun kadar degildi mesela , bursadan yedigi bir golu unutamam ama az daha elenecegimiz bir kupa macinda devlesmis ve o penaltilardan sonra yuruyup uzun bir yol sonunda kupayi kaldirmistik

Demek Porsche benzin sız kalmıçak.

Ufuk bunun kadar degildi mesela , bursadan yedigi bir golu unutamam ama az daha elenecegimiz bir kupa macinda devlesmis ve o penaltilardan sonra yuruyup uzun bir yol sonunda kupayi kaldirmistik
Evet; Demet Akalı, Seren Serengil, Hollandalı Gelin Lorraine Angelique, Hilal Cebeci, Yöneticimiz Erol Özmandıracının melekleri Ciciş Sisters, Ebru Gündeş ve daha kimler kimler...

Bir tek Rahibe Teresa'ya göz dikmediği kalmıştı... Bırak ya sinan traşı... Henüz alzheimer olmadık... Serdar bunun yanında Yedi Uyurlardan biri gibi kalır...

O tip seyleri ben senin kadar bilmiyorum hakim degilim ki , demet i hatirladim simdi sen yazinca

Sahadaki performans olarak yazdim .. bir de serdar icin hic kotu konusmadim zaten

Vallahi boyle insan iliskilerine hic hakim degilim ama yazman iyi oluyor , dogru gozle bakarim artik bu kisilere

Vallahi boyle insan iliskilerine hic hakim degilim ama yazman iyi oluyor , dogru gozle bakarim artik bu kisilere
1546542840347.webp

1546542870703.webp

1546542938092.webp

utanmadan peruk takmış

1546542973909.webp

her biri bir şaheser... bir de o zamanlar evliydi... basketbol şubesinden eskiden 1 yönetici sorumlu olurdu bu 3.sorumlu :) vakti yok adamın

haa bir de espordan sorumlu :) anladınız mı neden böyle dandik şubeler var :) yahu esporu 3.kez kapattık 4.kez açtılar arada küme filan düştük :) eskortlar, villalar filan da cabası

sinan bunlar divanda konuşuldu ayrıca eskortlar villalar ise mali genel kurulda :) bırak şimdi safa yatmayı...

Kaleyi boş bıraksalar daha mantıklı bir eylem yapmış olurlar. Rakip acaba ofsayt olur mu lan diye pas falan yapamaz her yerden şut çekmeye çalışır.

Ekli dosyayı görüntüle 36164

Ekli dosyayı görüntüle 36165

Ekli dosyayı görüntüle 36166

utanmadan peruk takmış

Ekli dosyayı görüntüle 36167

her biri bir şaheser... bir de o zamanlar evliydi... basketbol şubesinden eskiden 1 yönetici sorumlu olurdu bu 3.sorumlu :) vakti yok adamın

haa bir de espordan sorumlu :) anladınız mı neden böyle dandik şubeler var :) yahu esporu 3.kez kapattık 4.kez açtılar arada küme filan düştük :) eskortlar, villalar filan da cabası

sinan bunlar divanda konuşuldu ayrıca eskortlar villalar ise mali genel kurulda :) bırak şimdi safa yatmayı...

Yemin ederim bilmiyorum , bu konulara algilarim kapali diye belki de , ama gormek bile yetti , naz elmas mi o resimlerden birindeki ?

Ne soyleyim bilemedim , ozel hayat tamam ama biraz da dogru ornek uslup bekliyor insan

Yemin ederim bilmiyorum , bu konulara algilarim kapali diye belki de , ama gormek bile yetti , naz elmas mi o resimlerden birindeki ?

Ne soyleyim bilemedim , ozel hayat tamam ama biraz da dogru ornek uslup bekliyor insan
yoksa bana ne memleket alt üst olmuş benim ağırıma giden galatasaraya böyle tiplerin yönetici olması yoksa afiyet olsun herkes kendine yakışanı yapar.

bu arada 2 dakkada çıkan haberler bunlar detaylı takip etsem albüm çıkar aklımda cicişler kalmıştı boşanma davası fila açılmıştı inşallah bize yönetici olmaz diyordum oldu anasını satayım. evet naz elmas da var sırada.

Amatörde zor oynayacak herifi besledik senelerce. Dünyaca ünlü futbolcularla/teknik adamlarla antrenman yapıp maçları en güzel yerden takip etmesi de cabası. Yeminle şu takımda yedek kaleci olmak varmış :D

Amatörde zor oynayacak herifi besledik senelerce. Dünyaca ünlü futbolcularla/teknik adamlarla antrenman yapıp maçları en güzel yerden takip etmesi de cabası. Yeminle şu takımda yedek kaleci olmak varmış :D
1546546850508.webp

olmadı sikiper olursun olmadı emekli olmadı emeklilikten tekrar futbolcu zaten floryada yaşıyorsun tesislerin çaprazında... takılırsın flyinnde...

Kendisi taraftar kazığıdır.

Herif 10bin kazanırken, yazık günah ne demek 10 bin herif aç aç diyenler sayesinde kallavi bir zam alıp yıllarca yatmıştı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kova hala kulüpsüzmüş. Florya'ya soktuğu lüks aracının vergisini neyin ödeyebiliyor mu acaba merak içindeyim. Azalarak biteceksiniz hepiniz.

Geri
Üst Alt