Eray İşcan Sahaya Porsche'siyle Girdi!

Vay anasini satayim biz 1 TL'yi cukkalamak icin g.tumuzu yirtiyoruz herif koskoca kulupte hicbir yapmadan milyoncuklari cukkaliyor vay adalete bak.Cuğar agasi milyoncuklari goturuyorsa vay halimize ben dort kosede g.tumuzu kollamak icin amelelik yapalim bu herif Aydinla kanka olup paralari cukkalasin.

+1

Dogru mesajlar yazmayi ögreniyorsun

Ulan bu kabzımalın maç başına aldığı parayı bir yılda kazanan insanlar var. Bir de porshe'ye biniyor ibiş. İşte Türk futbolunun içler acısı hali yetenek fukarası amatör ligde oynayacak seviyeye anca sahip ama altında son model araba. Lan dürzü adama hak ettin mi diye sorarlar.

Ulan anama babama o kadar yalvardim beni kulube yazdirin diye yazdirmadilar simdi o paralari ben cukkalayacakken bu arkadas cukkaliyor.Ben utanirim ulan koskoca kulupteyim bu kadar paralari hakkediyor muyum diye.

O ilk başta kalenin neresinde durulması gerektiğini öğrensin. Bale buna uzaydan gol attı.

Kalbime bi ağrı girdi renkdaslar ...

Apo beyefendi Florya'da yatip kalkmiyormuydu. Gözünden kacmis demekki bizim Florya bekcisinin.

olm su adamin bir hayat hikayesini okuyun , kimin torpili oldugunu bulun adam 12 yasinda futbola basliyor 15 yasinda kaleci olmaya karar veriyor kendini Galatasarayda buluyor ? bu nasil olur torpilsiz ?

olm su adamin bir hayat hikayesini okuyun , kimin torpili oldugunu bulun adam 12 yasinda futbola basliyor 15 yasinda kaleci olmaya karar veriyor kendini Galatasarayda buluyor ? bu nasil olur torpilsiz ?

Eray in transferinde birine veya bir kaç kişinin cebine paralar girdi

IndireGandiOperasyonu#

zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. ne demiş şenol hoca 'Eskiden futbolu aç ve fakirler oynar, tok zenginler seyrederdi. Şimdi ise tok oyuncular oynuyor, fakirler seyrediyor'

Bos yere okuyoruz calisiyoruz vallah. ulan bir sene önce 1500 TL mi me aliyordu simdi Porsche sürüyor anasini satiyim. Bunu azcik hak etmek icin birsey gösterse eyvallah ama bildigin leş ötesi 3. kaleyci. Yemin ediyorum Hollanda 2. lig (Jupiler Lig)'de Eray'in 5 kat performans gösteren ve 20 kez daha düsük maas alani bulursun.

Geri
Üst Alt