Eray İşcan'ın Sözleşmesi Uzatıldı

şaka mı bu ya. bu paraları cebinizden mi veriyorsunuz arkadaş? neden ufuka bu paralar verilip tututlmadı da bu leşe veriliyor. adam zengin oldu ya yeteneksiz

Aykutun yoklugunu hissettirmemek icin bole bir yola basvurmus olabilirler

ReReReRaRaRa

selçuka buraka vs haddinden fazla paralar verildi eray da dahil oldu... bunları yapan her kimse zimmetine mal geçiriyor gibime geliyor sonumuz 8 taş gibi olacak görünen köy kılavuz istemez...

hangi akılla eray'a % 900 zam yapılır yaa adama 200 veriyoruz desen dünden razı olur yönetim hatalarına devam ediyor...

parasını geçtim adamda yetenek yok emanet gibi duruyor kalede..

Yok artık gerçekten yok artık bu bahsi döneden paradan yani Galatasaray'ın parasından kim veya kimler menfaat sağlıyorsa gözüne dizine dursun gerçekten,umarım daha fazlasını kaybedersiniz.

eray ufuktan bile 3 kat daha kötü kaleci. tecrübesiz oluşu sorun değil, beli kütük gibi, hamlesi sıfır ve çok yavaş. erayla bu sözleşmeyi yapan kişi kimse kulüpten hemen kovulmalı. ben CLyi yada süper ligi bırakın ptt lig maçlarınad bile kalede erayı oynatmam. bize acilen yerli bir kaleci lazım. geçen sene en zayıf maçta bile döt korkusundan muslerayı oynattık. muslerayıda dinlendirme hakkımız olsun artık ya. gidin bir kaleci bulun. eraya verilecek parayıda ekleyip orta halli bir yerli kaleci bulabilirdik

Cuss yani, bu ne yaa ..?

Bu paralari Aykut ve Ufuk beraber bile almiyordu, Eray kimmis?!

Bale'den yediği golden sonra direk kovulması lazımdı, değişik işler yapıyor kulüp.

Halı sahadan kaleci transfer etsek Eray'dan daha iyi olur

Taptap

Cok iyi oyuncu ya elden kacmasin diye yaptilar muhtemel

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabriden snra bide bunun icin gun saymayiz ins

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sag bek oynarmi acaba.

bu arada rezillik erayin sozlesmesinin uzatilmasi.

prandellide anlamis olacakki ilk macta alpereni oynatmis.

Devler Ligi'nde Real Madrid ile oynanan mücadelede kaleyi korudoğu dönemde İspanyol basınının 'sosisçiyle aynı parayı kazanıyor' şeklinde tanıttığı genç eldivenin böylece 72 bin TL olan garanti ücreti, yüzde 900'lük zamla 700 bin TL'ye yükselmiş oldu.

:eek::eek:

kardesim beni de alin lutfen, ayakkabi yikar silerim, malzemeci olurum, cay yaparim yeterki beni alin, aylik 5.000 tl ye kabul ederim :D

şöyle bir eğilimimiz var: mesela bir futbolcu forum da eleştiriliyor... eleştiren 50 kişiden yaklaşık 10-15 kişi gerçekten beğenmediği için eleştiriyor.. geri kalan eleştirildiği için eleştiriyor :)

hedefimiz eray... hücuuummmm :)

Yuh be. Su yeteneksizin aldigi paraya bak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şöyle bir eğilimimiz var: mesela bir futbolcu forum da eleştiriliyor... eleştiren 50 kişiden yaklaşık 10-15 kişi gerçekten beğenmediği için eleştiriyor.. geri kalan eleştirildiği için eleştiriyor :)

hedefimiz eray... hücuuummmm :)

Yahu ne alaka şu platformda ve yahut başka bir platformda bir tane Eray'ı savunan cengaver çıkar mı acaba varsa bizde tanıyalım o feyzli kişiliği,bu olayın popülizm ile filan alakası yok eleman bildiğin yeteneksiz ve verilen para skandal bunun lamı cimi yok.

Gönderilmesini beklerken saçmalığa bak

Geri
Üst Alt