GSC Haber Eray Yazgan: "Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa listesine yazılmasında sıkıntı çıkarmayacağız"

Yazıklar olsun ya bu iş bu kadar dillenmeden "bizim böyle küçük hesaplarla işimiz olmaz" diye hemen izin verecektin ama bu konu artık bir gurur meselesi haline geldi satılmış köpeklerine develi filli açıklama yaptirildiktan sonra boyun eğmemelisin.

herifler bizim cuesta-spartak isini bozup;

ciku yu cakacaklar moskova ya

bu kadar ezik heriflerle okan iyi gidiyo ha gercekten

Yazıklar olsun hepinize, kalıbınızdan utanın it'e köpeğe maskara ettiniz bizi.

başımızdakiler kadar GS genel kurulunun da bu olaylarda parmağı var
içlerinden bir tane adam çıkartamayıp bizi dursun gibi mevcut konjüktürün adamına esir ettiler

Bunlar kadar boyun büken, haksızlıklar karşısında sessiz kalan bir yönetimimiz olmamıştı. Bunlar Galatasaray'ın çıkarlarını korumaktan aciz insanlar.

Fener aleyhimizde her türlü iftirayı, karalamayı, algıyı, fenalığı, düşmanlığı yaparken biz etiğiz, biz büyüğüz kisvesi altında tepkisiz kalmak yapılabilecek en korkakça ve en ahmakça şey.

Sana böylesine hasmane tavır takınanın karşısında sen hasmına acırsan, acınacak hale düşersin. Bedel ödetmezsen hasmın sana daha fazlasını yapmaya cesaret bulur. Rakip yerine hasım yazıyorum çünkü bunlar bize çoktan savaş ilan etmiş, düşmanlığı körükleyecek olayları başlatan kişilerdir.

Yazıklar olsun size. Derhal başkanlığı Erden Timur'a devredip çekip gidin. Adamın mirasına kondunuz ama beceremiyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu yönetim bir gün patlar dedim şampiyonluklar bir çok şeyin üstünü örttü ama bugün patladı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl sıkıntı, bu şerefsizlerin medyadaki köpeğinin Galatasaray'ı tehdit etmesinden sonra geldi bu açıklama.
O paralı köpeğe bir ders vermek lazım.

Yonetici musveddelerinin macasi yememis aciklama yapmaya, bunu yollamislar. Ota b.ka konusursunuz ama

Eray'a bir şey diyemiyorum. Galatasaray taraftarından oy manasında hiç çekinmiyorlar. Haksız da sayılmazlar. Statta hükümet istifa tezahüratları yükselse bak nasıl hizaya geliyorlar gör

Seçim öncesi Ali Koç un sıkıntı yaşamasını istememişiz..

Onunla birlikte, görecek daha çok şampiyonluğumuz var
:asd:

Bunların harbiden kafaları basmıyor olayın ne kadar ciddi olduğuna. Yazıklar olsun.

Yahu adamların başkanı bizim başkana ağzına ne geldiyse söylemiş. Erden Timur'u alenen tehdit etmiş. Utanmadan kendileri fetöcü olmasına rağmen bizim bununla her yerde suçluyorlar. Hakemleri satın almalarına rağmen bizi suçluyorlar.

Sonra bizde gidip izin veriyoruz. Öyle mi?

Sizin kalıbınıza....

Midem fena bulanıyor.Ortalama zekaya sahip herhangi bir insan bunu kabul etmez omurgalar 8 çiziyor artık.

Geri
Üst Alt