GSC Haber Eray Yazgan: "Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa listesine yazılmasında sıkıntı çıkarmayacağız"

Suç Galatasaray taraftarınındır. Hiçbir zaman kulübünün yanında olmuyor. Senden oy alamayacağını bilecek, böyle bir işe kalkışamayacak.

Arayan siyasiye, bizde de Barış Alperin durumu belirsiz, Barış giderse biz almayı düşünüyoruz deselerdi konu kapanırdı.

Korkaklar sizi siyasi baski gelince geri adim.attilar utanma yokmu sizde? Simfi fenerliler enayilere bak korktular diyecekler size

Şu olay tam tersi olsa şikeciler sana sıkıntı çıkarmaz mıydı hiç düşündün mü? Yazık akıllanmayız biz..

Adi şikeciler daha ilk maçımızda hakem hataları diye açıklamalar yapıyor, tüm sezon yapı diyor, başkan dedikleri koç senin sahanda cirit atıyor adamlarını dövdürüyor ama bizden ala iyilik meleği yok

Mesele Kerem'in otesinde. Bunu gorememene sasirdim.
Kerem derken adami kastetmiyorum, meselenin genelini kastediyorum tabii ki.

Tum kufurleri ben de ediyorum surec dahilinde ama, burada taraftar ne istiyor? Orda zorluk cikart, Avrupa lsitesine yazamasinlar degil mi?bunun olmayacagini zaten biliyoruz.

FAKAT, recep yukarida dogru tepkiyi vermis. Aciklama yapmani gerektirecek bir sey yok.

Medyada BCT bu durumu atti ortaya ve alevlendi isler. Cunku X ortami yani , extrem uclara cekilmeden olmazdi oradan sonra, 7/24 orada yasiyorlar bublarin parazitleri. Durum ciddi bilmemneler falan yagdi..

Bunun uzerine konusmak sacma. Basin aciklamasi formatinda. Cunku "bak baski geldi, siyasiler geldi nooldu ahhaha" aptalligina baglayacaklar.

Hic konusturmazsin bu konuda kimseyi, fener listesine yazar, en ufak sacmalik olmaz.

Ne boyle bir gundeme gerek vardi, madem cikti gene yonetemediler. Biz halt etmisiz gibi aciklama yapilmasina gerek yok.

Mesele Kerem'in otesinde. Bunu gorememene sasirdim.
Aynen. Kerem kim köpek
Önemli olan bu köpeklere bi ders vermekti. Ama tabi siyasetin kuklası olan yönetimden bunu beklemek hayalcilikti. Etik anlayıs, ahlaki değer, milli duygular, rakibe saygı falan hep bize gelince var nasıl oluyorsa.
Bunların başını ezecek kadar duruşumuz yoksa o zaman kimse çıkıp biz bayern olacaz demesin.

Doğru olanı yaptılar ve güzel konuştu Eray Yazgan.
Ama febeliler bunun bir kıymetini bilip hakkını verecekmi? Teşekkür edecekmi? Zannetmiyorum. İğrençler tek kelimeyle.

Demin okudum: Ali Koç kalsın diye bilerek yaptılar yoksa Aliden kurtulacaktık diyen süper zekalar çıkmış bile.

Doğru iş yapmışlardır lakin zamanlaması yanlıştır. Galatasaray böyle küçük işlerle uğraşmaz.
Dün mevzu ayykuka çıktığı anda çıkıp açıklama yapsalardı sıkıntı olmazdı.

Galatasarayın bütün ağırlığı şampiyonluk şansı ülkedeki gücü yönetimin gücü bugün tamamen bitmiştir. Genel kurul bu kararı affetmez sinek ikili dediler sana sahip çıktı bu taraftar sen gittin boyun eğdin ya çoluğundan cocuğundan çıksın rezil adamlar sinirden duvara yumruk atıcam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru iş yapmışlardır lakin zamanlaması yanlıştır. Galatasaray böyle küçük işlerle uğraşmaz.
Dün mevzu ayykuka çıktığı anda çıkıp açıklama yapsalardı sıkıntı olmazdı.
Ben de burdayim acikcasi.

Fiskturum belli olacak, transferim var. Niye kendimizi alet ediyoruz ki balon gundemlere.onumuze bakmak gerekirken.

Tek istenen bizde ofke yaratmek etmek gunun sonunda. Bos islerle bunu yapiyorlar ve o tuzaga yonetim hep dusuyor, bu elestiriye %100 katiliyorum.

Bu sezon surecinde cok gelecek gundem boyle, hep bu tuzaga duseceklerse isimiz is.

Ben tahminimi söyleyeyim bu adama açılan bir dava var onun peşini bırakmaları koşulu ile izin verdiler benim tahminim bu yönde

Geri
Üst Alt