GSC Haber Eray Yazgan: "Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa listesine yazılmasında sıkıntı çıkarmayacağız"

eray yazgan başlığı var mı forumda?

Enteresandır antudada ali koca sövüyorlar bizi rezil ettin diye gerci sebep belli ellerinden hukumet takimi onlar iftirasini aldi kendine yapıştırdı yine de yonetim istifa

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Cafer Güney" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
bizim bunlarla başarılı olmamız gerçekten çok büyük mucize ya

Yatsin kalksin okan buruk’a dua etsinler

Hükümet bunlara transfer yapmayın elinizdeki değerli oyuncularıda satın dese anında yaparlar bu vasıfsızlar.

Kerem olayı başlangıç. barış alper 'in menajeri olan yavşakta spor bakanı olan çapsızdan arabistan transferi için yardım!! istemiş.

Bu yeni bir bilgi degil ki zaten bu arada. Maalesef tabii. Siyaset islerin icinde oldugu icin geri gidiliyor, degersizlesiyor ve geriliyor ortam zaten.

Siaysetle bagi olmayan futbol yoneticisi 1 tane vardi, yapayanliz birakildi ve uzaklasti maalesef.

Bizimkilerin en buyuk salakligi konusmak. İletisim en rezalet olduklari kisim zaten. Hic bir sey demelerine gerek yoktu.
Eline firsatlar geciyor iste ve sen degerlendiremiyorsun.

Eğer bunu güzel bir şekilde devlet büyüklerimizden gelen emir-rica-istek şeklinde aksettirirsek çok daha iyi olur.

Elçiye zeval olmaz. Bu kararı Eray Yazgan ın tek başına almadığını biliyoruz. Belli ki baskı var yukarıdan.

Rezil bir durum olmasına rağmen bu durum üstünden yönetimi yıpratmak mantıklı değil zararı bize olur yine kimseye bişey olmaz. Mecbur kalınmış olarak değerlendirip devam edelim. Yapacak bişey yok.

fb nin bu transferde düştüğü rezil durumu da görmezlikten gelmemek lazım. 25 milyonluk transfer yapıyorsunuz, oyuncunun sözleşme detaylarından bihaberler. Ayrıca öyle sinsi sosya medya hesapları var ki transferi bitti diye bildiriyorlar günlerdir ama bu detayı ve yönetimlerinin beceriksizliğini hiç konuşmuyorlar.
YAnlış yaptı yönetim. Hadi izin veriyorsunuz hiç açıklama yapmayın.

Eline firsatlar geciyor iste ve sen degerlendiremiyorsun.
Firsat diyemem cok ya, en kotu 2 gun daha oteceklerdi.

Ama tepki gostermen gereken yerde pasif kalip, balon gundemi ciddiye almis gibi gosterip aciklama yapmak sacmalik. O kisminda gayet varim bu arada.

Hic konusmaya bile gerek yoktu, kendi kendilerine delireceklerdi 2 gun gececekti.

Bu herif Galatasarayın yüz karası. Bütün pis işlerde parmağı olan ajan ve her pis işi bize dönüyor bu nedenle sürekli dezavantajlı oluyoruz.
Bu bile isteye içimize konuşmuş ajan.
Yarın sabah defolup gidecek

Valla demek ki hani diyoruz ya Barış için Türkiyeye satılamaz koyun, öyle bir madde koysak fener gidip alsa yine siyaseti kullanacak maddeyi iptal ettirecek. Bizimkiler de yine müsade verecekler.

Ya bi gidin

Eray'ı onu bunu ne tanırım ne severim umurumda değiller. Ama burada kalkıp net şekilde spor bakanı cart curt birilerinin devreye girdiği noktada günümüz şartlarında hayır diyemiyorsun. Diyebilmek için senin arkanda milyonlar olması lazım.

Var mı? Yok. Bugün oldu ya gaza geldi yönetim siyasi talebe rağmen hayır dedi, bizimkilerin başına iş geldi. Soruyorum size, taraftar olarak bunun hesabını sorabilecek misiniz? Yöneticinizin arkasında durabilecek misiniz? Hayır.

İmamoğlu'nu aldılar içeri. 3 gün sürdü isyan. Peki şimdi?

Bugün taraftar 2-3 gün alkışlar, sonra unutur gider.

Türk insanı bu kafa yapısında olduğu sürece boş yere hükümete karşı koymak aptallıktan başka bir şey değil.

Valla demek ki hani diyoruz ya Barış için Türkiyeye satılamaz koyun, öyle bir madde koysak fener gidip alsa yine siyaseti kullanacak maddeyi iptal ettirecek. Bizimkiler de yine müsade verecekler.
O zaman Sen de Türkiye'ye satılırsa 30 milyon euro tazminat maddesi koyarsın istediği yere gitsin biz paramıza bakarız

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt