GSC Haber Eray Yazgan: "Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa listesine yazılmasında sıkıntı çıkarmayacağız"

Kerem transferini fb açıklamadan biz açıkladık. Bize ne fb transferinden. Birde bu konu için basın toplantısı yapıyor rezilliğe bak. Fbliler yazar şimdi Kerem transferini Galatasaray'a açıklattık derler. Sözleşmede madde varsa beklersin son gün yanıt verirsin. Fbnin eksiğini biz niye gideriyoruz zamanında alsaymış. Bu kararı kim aldıysa, kim baskıya boyun eğdiyse derhal defolup istifa etmelidir.

Her seferinde yırtık dondan çıkar gibi çıkıp duruyor kepaze herif

Kerem transferini fb açıklamadan biz açıkladık. Bize ne fb transferinden. Birde bu konu için basın toplantısı yapıyor rezilliğe bak. Fbliler yazar şimdi Kerem transferini Galatasaray'a açıklattık derler. Sözleşmede madde varsa beklersin son gün yanıt verirsin. Fbnin eksiğini biz niye gideriyoruz zamanında alsaymış. Bu kararı kim aldıysa, kim baskıya boyun eğdiyse derhal defolup istifa etmelidir.
işte asıl rezillik bu. Umarım staddakiler maç sonu yönetime acımaz.

Siyasete karsi koyabilecek hiçbir kulup yok ozellikle büyükler,bunu canlı yayında açıklama kısmına doğru ama karsi tarafı rezil ederek yapılmalıydı aciklama

Ne deseydi Halim.. Alın münasip yerinize sokun mu deseydi..

Adam olana çok bile söyledi, milli takıma sırf coach Galatasaraylı diye oyuncu göndermediler dedi..

O kadar arsız, o kadar utanmaz bir toplum ki, milli takım oyuncu göndermemeyi marifet sayan bir güruh.. Bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür der..

Benim anlamadığım bizim tayfadaki bu gerginlik neden? Tam t.şak geçilecek malzeme, onayımızla oynatacaklar 🤣🤣 Başımızın gözümüzün sadakası olsun deyip geçin yav 🤣🤣

Ben tahminimi söyleyeyim bu adama açılan bir dava var onun peşini bırakmaları koşulu ile izin verdiler benim tahminim bu yönde

Kesinlikle bundan dolayı kara borsa olayı vardı mahkemede kolaylık karşılığı bu işi böyle bitirdiler karaktersiz herifler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem derken adami kastetmiyorum, meselenin genelini kastediyorum tabii ki.

Tum kufurleri ben de ediyorum surec dahilinde ama, burada taraftar ne istiyor? Orda zorluk cikart, Avrupa lsitesine yazamasinlar degil mi?bunun olmayacagini zaten biliyoruz.

FAKAT, recep yukarida dogru tepkiyi vermis. Aciklama yapmani gerektirecek bir sey yok.

Medyada BCT bu durumu atti ortaya ve alevlendi isler. Cunku X ortami yani , extrem uclara cekilmeden olmazdi oradan sonra, 7/24 orada yasiyorlar bublarin parazitleri. Durum ciddi bilmemneler falan yagdi..

Bunun uzerine konusmak sacma. Basin aciklamasi formatinda. Cunku "bak baski geldi, siyasiler geldi nooldu ahhaha" aptalligina baglayacaklar.

Hic konusturmazsin bu konuda kimseyi, fener listesine yazar, en ufak sacmalik olmaz.

Ne boyle bir gundeme gerek vardi, madem cikti gene yonetemediler. Biz halt etmisiz gibi aciklama yapilmasina gerek yok.
Galatasaray yoneticileri dahil tum futbol kamuoyunu siyaset ele gecirnis durumda. Memleket bitmis. Konu budur. Daha otesini konusmaya gerek yok. Eray'a da bir yumruk ta ben atayim. Butun bunlara vesile olan Kerem'in de taaa...

rezil herifler
umarim kerem ali sami yende ana avrat kufreder hepinize

Galatasaray taraftarı suçludur. Burada tepki gösterilecek kişi bellidir. Artık sesimizi çıkarmamız lazım yoksa haketmediğimiz şekilde ezilmeye devam edeceğiz.

Küçük işlerle uğraşmaya lüzum yok iyi yaptık bence, tersi olsa fener bize her türlü zorluğu çıkarırdı bunu herkes biliyor ama o yüzden bu şampiyonluk sayısı farkları var:d

Ali koç: ''Çık burdan dayak yiyeceksin''

Rezil herifler, korkak vasıfsızlar.

Bu zamana kadar ki bu taraftarın kaçıncı ezilişi.

Galatasaray yoneticileri dahil tum futbol kamuoyunu siyaset ele gecirnis durumda. Memleket bitmis. Konu budur. Daha otesini konusmaya gerek yok. Eray'a da bir yumruk ta ben atayim. Butun bunlara vesile olan Kerem'in de taaa...
Bu yeni bir bilgi degil ki zaten bu arada. Maalesef tabii. Siyaset islerin icinde oldugu icin geri gidiliyor, degersizlesiyor ve geriliyor ortam zaten.

Siaysetle bagi olmayan futbol yoneticisi 1 tane vardi, yapayanliz birakildi ve uzaklasti maalesef.

Bizimkilerin en buyuk salakligi konusmak. İletisim en rezalet olduklari kisim zaten. Hic bir sey demelerine gerek yoktu.

Bunun üstüne umulmadik bariyerler devreye girer ve 1 transfer ile dönemi kapatirlarsa hic sasirmam

Geri
Üst Alt