Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee girin bakın X’e. Kıçı kırık bir topçu için fbden izin isteyen başkanım olsa, sözleşmedeki maddeden bihaber olup bunu son güne bırakan işbilmezlikte başkanım olsa, bunun için birilerin devreye sokup ezeli rakibimi aratan başkanım olsa yerin dibine girerdim.Kesin kahrolmuşlardır
Kerem transferini biz açıklamadık. Bizden izin istediklerini açıkladık. Kimin devreye girdiği de belli. Avrupa kupası için izin verdiğimizi, BİZİM İZİN VERDİĞİMİZİ, BİZİM İZNİMİZ OLMASA FENERN KEREM’i AVRUPA KUPALARINDA OYNATAMAYACAĞINI, BİZİM VERDİĞİMİZ İZİN SAYESİNDE KEREM’İ OYNATABİLECEKLERİNİ açıkladık. Hocası Galatasaraylı diye milli takıma hoca göndermeyenlere ama en Atatürkçü, milliyetçi geçinenlere BUNU DA YÜZLERİNE VURARAK ülke başarısı düşünülecekse böyle düşünülür mesajını verdik mi verdik.Her seferinde siyaset diyenlerin siyasileri devreye sokarak bizi arattırdığını herkes biliyor mu biliyor. Yine kendilerini inkar etmiş oldular mı oldular.
Yine aynı şeyi söylüyorum buna yönetim karar verir demişsin de şu anda ülke öyle bir ülke değil. Aradığında yapmıyorum diyemiyorsun. Dersen Kerem gibi bir dingilin 8 maç avrupada oynamaması için, rakibin 25 yaşında Messi ile Ronaldoyu aynı anda transfer etmişçesine bir bedel ödetirler sana. Anlatabildim mi bilmiyorum. Buradan yazmak kolay. Eleştirenlerin %99.99’u o telefonu alsa ve sana 3 gün sıçmayı yasaklıyorum sesini duysa aman efendim 3 gün az ben 33 gün tutarım der korkudan ama yönetim talimatla iş yapmaz deyip asıp kessin istiyorsunuz. Öyle değil bu işler, şu anda böyle değil maaelsef. Keşke dediğiniz gibi olsa. Ülkenin en çok oy alan partisine kayyum atıyordu adam, Kerem karaktersizi için yönetim atar yapsın diyorsunuz.
Şu anda bu olayda her anlamda ezen biziz, karlı çıkan biziz.
Bunlar her genel kurulda hem tvye çıktıklarında siyaset destekli olduğumuzu iddia etmiyor mu? Al vur yüzlerine, transferlerini bile siyasete yaptıran ezikler diye. Barışla ne alaka Barış bizim futbolcumuz bitti gitti.Ya berkan herifler bakanı soktuk devreye istediğimizi yaptırdık diyorlar.
Max 1 sene sonra da barış için aynı durum söz konusu olacak. Devre arası kiralayacaklardır maaşını karşılayıp.
Tersi olsa fb bizden daha kolay izin verir merak etme. Herkes izin verir. Sen de izin verirsin. Finlandiya’da, Norveç’te, İsveç’te yaşıyormuş ya da oradan 1 hafta önce ülkeye dönmüş gibi davranmanın anlamı yok. Yaw 22 yıldır kim söyleneni yapmamış. Adam son seçimde ülkenin en çok oy alan partisine kayyum atıyordu diyorum hiç mi ağırlığın yok diyorsun? Siz nerede yaşıyorsunuz. Bu ülkenin seçilmiş dünyanın en büyük şehirlerinden birinin başkanı 8 aydır falan içeride haberin var dimi?Acizliği ve rezilliği bu kadar alçalarak savunmanın bir anlamı yok. Tersi olsa fb asla izin vermez, hatta daha fazla zorluk çıkarır. Talimatla iş yapan yönetim defolup gider, bunun kimseye hiçbir şekilde izahı yapılamaz. Bugün bu talimatı alan yarın başka talimatlarda alır. Kendini neden bu kadar aciz ve çaresiz hissediyorsun ? Senin hiçbir ağırlığın yok mu her söyleneni yapıyorsun ? Burası bir futbol forumu daha fazla ileri gitmek istemiyorum.
burda saçmalamışınAdamlar nasıl girdi aylardır uğraştığın Ederson'a sen onayı verir vermez. Bi alemin kerizi sizsiniz zaten. Allah bilir BAY ı ne hale getirdinizde çocuk kaçmak için uğraşıyor
sus sana girerim sağlı sollu. Normal bir yönetim olsa şüpheye düşmem. Bu yönetimde emin değilim amaburda saçmalamışın
barışın bok yemesi mevzu tamamen
bu olay yönetimden bağımsız yasus sana girerim sağlı sollu. Normal bir yönetim olsa şüpheye düşmem. Bu yönetimde emin değilim ama