GSC Haber Eray Yazgan: "Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa listesine yazılmasında sıkıntı çıkarmayacağız"

istifa etmiş diyorlar sosyal medyada

umarım doğrudur ama YETMEZZZZZZ

Hepsinin kellesini istiyoruz
İşini yaptı kendini kurtardı ve kaçıyor. Galatasaray markasını kendi çıkarı için kullandı. kerem transferine onay vererek hakkındaki iddialara perde çekti ve kendini kurtardı.. Herkes olan biteni seyrediyor öylece. Neler dönüyor farkında değil taraftarımız.

Bu herif bir de Ali Koç’tan dayak yemişti değil mi insan utanır şu açıklamayı yapmaya ya aklıma geldikçe çıldırıyorum

Taraftar olarak g.tümuzu yırttik yapmayin diye.Bizim gibi dik duramadiniz elin iti köpeği ondan sonra en şerefli kulübe geldim diye salyasini saçar.

Su aciklamalara bak gordukce sinirim tepeme cikiyor dursun nerden bulup sokuyorsun sunlari kulube ya

Kerem transferini biz açıklamadık. Bizden izin istediklerini açıkladık. Kimin devreye girdiği de belli. Avrupa kupası için izin verdiğimizi, BİZİM İZİN VERDİĞİMİZİ, BİZİM İZNİMİZ OLMASA FENERN KEREM’i AVRUPA KUPALARINDA OYNATAMAYACAĞINI, BİZİM VERDİĞİMİZ İZİN SAYESİNDE KEREM’İ OYNATABİLECEKLERİNİ açıkladık. Hocası Galatasaraylı diye milli takıma hoca göndermeyenlere ama en Atatürkçü, milliyetçi geçinenlere BUNU DA YÜZLERİNE VURARAK ülke başarısı düşünülecekse böyle düşünülür mesajını verdik mi verdik.Her seferinde siyaset diyenlerin siyasileri devreye sokarak bizi arattırdığını herkes biliyor mu biliyor. Yine kendilerini inkar etmiş oldular mı oldular.

Yine aynı şeyi söylüyorum buna yönetim karar verir demişsin de şu anda ülke öyle bir ülke değil. Aradığında yapmıyorum diyemiyorsun. Dersen Kerem gibi bir dingilin 8 maç avrupada oynamaması için, rakibin 25 yaşında Messi ile Ronaldoyu aynı anda transfer etmişçesine bir bedel ödetirler sana. Anlatabildim mi bilmiyorum. Buradan yazmak kolay. Eleştirenlerin %99.99’u o telefonu alsa ve sana 3 gün sıçmayı yasaklıyorum sesini duysa aman efendim 3 gün az ben 33 gün tutarım der korkudan ama yönetim talimatla iş yapmaz deyip asıp kessin istiyorsunuz. Öyle değil bu işler, şu anda böyle değil maaelsef. Keşke dediğiniz gibi olsa. Ülkenin en çok oy alan partisine kayyum atıyordu adam, Kerem karaktersizi için yönetim atar yapsın diyorsunuz.

Şu anda bu olayda her anlamda ezen biziz, karlı çıkan biziz.
Alın daha 2 gün önce yazdım.
Atadı işte. Hadi bakalım kim ne tepki verebilecek de hayır diyebilecek, olmaz diyebilecek? Kararı kim çevirebilecek?

Kereme engel olmadık ama avrupa ligini kazanırlarsa sonuçları çok ağır olur. çok kişi istifa etmek zorunda kalır

Geri
Üst Alt