Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.788
- 109.611
- 4.878
Kuzenimi Gs formasi altinda görmek isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav ne diyon reis şu ercan karayı biliyosan biraz bahset işte nerden yazdık ya
europa league macini izlemistim molde macini “bekleyen” bi st tarzi var bekleyen pivot gibi geldi bana iyi de oynamamisti pek birkac kez bulusup kafa falan vurmus idi ama
avusturyali arkadaslarimiz daha iyi bilir
@Emre Cevik
kimi demek istiyorsun karabacak
avusturyada değil miyin sen yanlış mı oldu
yok avusturyadanim dogru adresde topcuyumu soruyorsun?
yav ne diyon reis şu ercan karayı biliyosan biraz bahset işte nerden yazdık ya
ya pek cok degerli sevgili karabacak, direk topcunun adini versene, okadar gizemli sormussunki bi kac kez okumak zorunda kaldim, bu arada ercandan ilgili tek bi fikrim yok, ligi takip etmedigim icin.
adamın konusundayız reyiz ne biliym bi bakarsın yani
hahah sorma ya yeni farkettim, konu zaten onunmus affet beni karabacakcan
Adam MLS'e transfer olmus, vay be.
suat bey fazla ozel degilse yasinizi ogrenebilirmiyimbugun oynanan macta , saha da 451 < - > in 4231 kurulumunda tek forvet olarak oynadi...
muazzam bir performans genel anlamda.
houston dynamo'yu 2-1 yendikleri macta galibiyeti getiren oyuncularin basinda idi....
ilk golde , orta gelirken ofsayti ayarlamasi ve akabinde uzun boyuna ragmen acisini iyi ayarlayip poaching tandansli dokunusu klas bir kare idi... gol sevinci > yoresel oyun olarak secmesi de ayrica renkli goruntulerdi....
golden sonra, frikikde ise cok klas bir vurusla topu dogru yere gonderdi - kaleci guzel celdi.
2.gol sutun kendisine carpmasi ile oldu. orda olmasi stoperi hataya zorlamasi degerliydi...
bir pozisyonda ise klasina yakismayacak vurusla *taban tipleme yapti kalenin tam dibinde- kale bosken-auta gitti.
ozetle : kendi evlerinde onemli bir galibiyet aldilar. ercan'in galibiyetin mimari olmasi da ayri memnun edici.
yeni takiminda her oynadigi macta verimli olmaya efektif olmaya calisiyor. sezonu kac gol ,asistle bitirecek ayrica merak edilesi.
forumumuz da , bazi nostalji bazli mesajlarimda -galatasaray agirlikli- dolayli *yas araligim cikiyor saniyordum .suat bey fazla ozel degilse yasinizi ogrenebilirmiyim
Severek okuyurum yazilarinizi , favori yazarlarimin arasindasiniz o yuzden merak ettim mantikli ve guzel yazilarinizi okumaktan buyuk zevk aliyorum.Benim Turkcem kotu oldugu icinden ogrenmeme yardimci oluyorsunuz.forumumuz da , bazi nostalji bazli mesajlarimda -galatasaray agirlikli- dolayli *yas araligim cikiyor saniyordum .
diger yandan ,utanarak/veya uzulerek soylemeliyimki, yasi cok onceleri yariladik diyelim sevgili mehmet . gencler arasinda umarim belli etmiyorumdur old scholl tandansli mesaj tarzim.
saygi ve selamlarimla.