ercan taner

doğrudur renkdaş olabilir fakat dediğim gibi istese de istemese de kendisi benim için bir G.Saray efsanesidir bu konuda. bundan sonraki süreçte G.Saray'a karşı istemli bir şekilde yaptığı bariz bir ayıbını görmediğim sürece de benim için öyle kalacaktır. bjk li olması çok birşey değiştirmez. fb li olsaydı belki :D

doğrudur renkdaş olabilir fakat dediğim gibi istese de istemese de kendisi benim için bir G.Saray efsanesidir bu konuda. bundan sonraki süreçte G.Saray'a karşı istemli bir şekilde yaptığı bariz bir ayıbını görmediğim sürece de benim için öyle kalacaktır. bjk li olması çok birşey değiştirmez. fb li olsaydı belki :D

o anlamda söylemedim. Bilgilendirme amacli söyledim.

Allahım gooool

hayrettin yapmaaaa

collina pierluigi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KLITOXzGdnE[/media]

Geçen yıl sert eleştirilere maruz kalsa da Can'dır..

NTV’den ayrılan Ercan Taner beIN Sports ile anlaşma aşamasında. İmzalar atılırsa Taner, bu hafta sonu ilk maç anlatımıyla sahalara dönecek.

Yayıncı kuruluşa geri dönerse muazzam olur.

Hazır CL de bunların elindeyken sesini bir kez daha Avrupa maçında duymak çok iyi olacak.

Sevindim. Bizim maçları saçma sapan spikerler yerine Ercan reyiz anlatır umarım.

Ben ercan tanerin bjk li olduğunu bilmiyordum lan ve şu video dan sonra harbi üzüldüm severdim kendisini.
@hakansengonul7 adlı kişinin Tweetine göz at:

hral avrupa maçlarımızda anlatım şovuna devam eder inşallah.
bu takımla imkansız gerçi

Son düzenleme:
Evet Ercan Taner BJK'lidir ama duygularını işine katma, en iyi örneği maç anlatımında derbi de olsa her takıma eşit yaklaşıp golü kim atarsa atsın aynı coşkuyu verir.

Ben ercan tanerin bjk li olduğunu bilmiyordum lan ve şu video dan sonra harbi üzüldüm severdim kendisini.
@hakansengonul7 adlı kişinin Tweetine göz at:

2001-2007 arasında kendsinin anlattığı derbiler efsaneydi. Hala açıp izlerim. Adam derbileri adeta yaşatıyordu. "Batista bir kafa"

Bein'in spiker kadrosu çok iyi oldu ama yorumcu kadrosu çok kötü. Maç anlatımında eğer yorumcu olacaksa bu isim Reha Kapsal olmamalı. İzleyiciyi yoruyor. Ömer Üründül'ü çoğu kişi beğenmiyor ama adam maç içi yorumun kralı. Basit,kısa yorumlar yapıyor. 1 dakika boyunca analiz yapmanın anlamı yok maç içinde.

Geri
Üst Alt