Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim felan ne iş?gazetecileri guzel kardeşim.
kardeşim felan ne iş?
ne yapsınlarBence de insanın babası koronadan hastaneye kaldırıldıktan yarım saat sonra tweet atmak showdan başka bir şey değildir. Çağımızın en büyük problemlerinden biri zaten gösteri toplumunda yaşıyoruz hocanın kızları biraz showmen
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız o baba fatih terim.Elbette bilgilendirme yapacaklar.Kimin neler yaşadığını bilmeden show iması yapmak doğru olmaz.İnsanların içini okuyorsan bilemem.Bence de insanın babası koronadan hastaneye kaldırıldıktan yarım saat sonra tweet atmak showdan başka bir şey değildir. Çağımızın en büyük problemlerinden biri zaten gösteri toplumunda yaşıyoruz hocanın kızları biraz showmen
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ntvspor adlı kanaldan çıkmış kimseyi sevmem.
Konu ne adama niye saldırıyorlar anlamadım ama şu bilgiyi düzeltmek zorundayım. Ercan Taner TRT'den çıkma bir spikerdir. Sonrasında show tv vs. NTVSpor daha dünün kanalı.
Ercan Taner'in ne dediğini bilmiyorum duymadım lakin Galatasaray düşmanı olacak son kişilerden biridir. Bjkli olduğu doğru da Galatasaray düşmanı olduğunu nereden çıkardınız? Adam en efsane maçlarımızın spikeridir. Kendisine bir çok tarihi maç anlattın dendiğinde "Evet, çoğu da Galatasaray'ın maçlarıydı" diyebilendir. Sırf "Hagi" deyişi başlı başına bir fenomendir. Galatasaraylıların gönlündeki yeri ayrıdır. Ayrıca Ercan Taner TRT'den çıkma bir spikerdir. NTV Spor'a sonradan geçmiştir ve Galatasaray aleyhine hareketine tavrına hiçbir zaman şahit olmadım. Ne dedi bu adam da öfke kusuyorsunuz?