Erden Timur: "Bir rakamı eksik verelim, yanlış verelim" muhabbeti yaparsa karşısına mıh gibi dikilmezsem adam değilim"

Daha işe başlamadan bu muhhabbetlere başlarsa çok yıpranır ve sonunu getiremez. Umarım sakin bir şekilde arka planda kalır ve işine gücüne bakar.

kardeşinin otel faturasını Galatasaraya kesen alacakları için icraya veren dursun başgan la nasıl aynı yolda yürüdüğünü anlamadığım kişi.

yakinda para dilenirken görürüz bunu

sirketleri batar iflas eder dursun yüzünden

Ben bu adamı seviyorum ve çok samimi buluyorum, Galatasaray deyince ağlamaklı oluyor adam, çocuk gibi seviyor sarı-kırmızıyı.

Allah başımızdan eksik etmesin ya. Umarım buna bir ali cengiz oyunu yapmaz özbek.

Biraz agresif bir insan galiba Erden Bey

Güzel ya işte - Albayrakta agresifti ama kalıp cümleler ile, yuvarlama açıklamalr le gündemine göre gidiyordu.

Erden Timur şu haliyle bence başkan profili kesinlikle zaten değil,çünkü heyecanlı fazlasıyla , dediğin gibi agresif. Yıllanınca ,oyunun kurallarını öğrenince belki ileride - ama yönetici olarak bu agresiflik ve madem bu işe girdim , tam giriyorum havası gayet hoş.

Adama bir haftadır söylenmedik laf kalmadı.

Galatasaray müteahhitlerin yeri değil dediler.

Gayrimenkulları satıp kendi şirketine para aktaracak dediler.

Kulübü dolandıracaklar dediler.

Bu ithamlara karşı ne denilmesini bekliyordunuz.

Çıkıp canlı yayında hayatım boyunca Galatasaray ile ticari ilişki içine girmeyeceğim diye daha dün söyleyen birisine karşı hala utanmadan iftira atanlar mı yoksa buna tepki gösteren mi suçlu

Karşı taraftaki Eşref Bey'in ise açıkladığı tek bir şey yok, en son bugün biz de gayrimenkulleri değerlendireceğiz demiş, bu ne perhiz bu ne...

İnandırıcı gelmeyebilir, yarın hayalkırıklığı da yaratabilir o da bir ihtimaldir. O yüzden zaten kimseye babanın oğlu gibi sarılmayacaksın. Ama adam bir taraftar gibi heyecan yaşıyor projeleri anlatırken ve arkasını dolduruyor. Şöyle şöyle yapıyoruz 100 milyonu cukkalıyoruz seviyesinde değil anlattıkları.

Bu tavsiyeyi bizden almaya ihtiyacı yoktur muhakkak ama sinirini biraz dizginlemesi lazım, çok zararını görür.

Geri
Üst Alt