Erden Timur: "Birkaç gün içerisinde transferlerin hepsi gelmiş olacak"

Erden Timur: "Bağımsız bir kurul oluşturduk ve kararları inceletiyoruz. Bu düzen böyle devam ederse, her şeyi yayınlayacağız. Her masada olma deyiminin hakkını her yerde bugüne kadar verdik. Bunu hakem hataları için söylüyorum. Başka konular da var."

mac sonu aramalarını siyaset yapardı eskiden ama rte seçim derdinde futbola öncelik veremez ki zaten hakem olayı tff den filan bagımsız başka bir mafya düzeni yönetiyor kendiside ima etti bunu

fakat bu düzenle bagırıp cagırmadıkca mücadele etmek zor eger city psg degilsen geçen sene kovulan hakemler nasıl geri geldi en buyuk ornegi
Bjk maçı sonrası ortalık sakin kalsın diye telkin gelmiş olabilir. Zaten acaip yalnızız sessiz derinden hallederse işi çok iyi olur.

Erden Timur: "Sadece söylemekle de kalmayacağız. Kimse bize ya da başka takıma zarar veremez. Devre arasında tüm konuları ilettik. Randevu da alıp ileteceğiz. Her hafta G.Saray hakemleri yenmek zorunda değil. Penaltı, fauller, neler neler var. Bu işler bir şekilde sona bulacak."

Erden Timur sakin konuştu. TFF'ye gideceğiz yarın da dedi ve bu hatalar devam ederse artık bu görüntüleri kamuoyu önünde paylaşacağız dedi. Bağırıp çağırmasında bence daha iyi lakin bu ülkede bağırıp, çağıracaksın yada megafonu eline alacaksın öyle yapınca övgü alıyorsun çünkü.

Gideceksin o siyasetcileri tehdit ediceksin, hadlerini bildireceksin. Kimse secim senesinde Galatasarayi karsisina almaz, almaya gotu etmez.

Aysal baskan olacakti, 25milyon AKPli diyecekti gorecektik olanlari.
tabi ya silivriden avukatların aracılığıyla acıklama yaparsin sonra. hey gidi hey. gerçeklerden bu kadar uzak yorum yapılabilirdi ancak. :)

Kibar konuşuyor şimdilik istese had bildirir rahat olun.

Bjk maçı sonrası ortalık sakin kalsın diye telkin gelmiş olabilir. Zaten acaip yalnızız sessiz derinden hallederse işi çok iyi olur.
aslında yalnız degiliz devlet icinde bürokraside vs eli kolu uzun çok fazla galatasaraylı var öyle isimler çıkıyor ki galatasaray liseli vay be dersin

ama işte mevcut yönetim dahil alayı pasif korkak biraz kıpırdansalar yeter halbuki

fenerli 2-3 tanınmış kişi konusuyor o bile yetiyor bizim kadar eli kolu geniş ama bir okadar pasif camia yok lakin bundan sonra asla sessiz kalınmamalı asla yoksa o mafya düzeni yaşar kemali gider derbi maçına bile verir.

aslında yalnız degiliz devlet icinde bürokraside vs eli kolu uzun çok fazla galatasaraylı var öyle isimler çıkıyor ki galatasaray liseli vay be dersin

ama işte mevcut yönetim dahil alayı pasif korkak biraz kıpırdansalar yeter halbuki

fenerli 2-3 tanınmış kişi konusuyor o bile yetiyor bizim kadar eli kolu geniş ama bir okadar pasif camia yok lakin bundan sonra asla sessiz kalınmamalı asla yoksa o mafya düzeni yaşar kemali gider derbi maçına bile verir.
İllaki vardır ama o adamlar fanatik değil iş ile sporu ayıracak kadar profesyoneller. Fenerlilerin çoğu rambo okan tarzında o yüzden sesleri çok çıkıyor. Bizde de böyle arada ses çıkaracak fanatik adamlar lazım. Yorumcularımız bile objektiflikten kırılacak.

Erden Timur'un açıklamalarında en az 3 transfer olacak gibi anladım.

Gerekli yerlere transfer yapacağız dedi. En gerekli yer kanat gibi gözüküyor. Umarım gelir.

Erden Timur: "Bağımsız bir kurul oluşturduk ve kararları inceletiyoruz. Bu düzen böyle devam ederse, her şeyi yayınlayacağız. Her masada olma deyiminin hakkını her yerde bugüne kadar verdik. Bunu hakem hataları için söylüyorum. Başka konular da var."
Burada neyi kastediyor tam olarak ben anlayamadım. Bağımsız kurul dediği nasıl bir yapı? Yayınlanacak dediği şeylerin herhangi bir geçerliliği olacak mı ki Tff'yi aksiyon almaya itecek? Kamuoyu yaratmak içinse daha önce de görüntüler üzerinden basın toplantısı vs yapılmıştı. Pek bir etkisi olmaz.

Burada neyi kastediyor tam olarak ben anlayamadım. Bağımsız kurul dediği nasıl bir yapı? Yayınlanacak dediği şeylerin herhangi bir geçerliliği olacak mı ki Tff'yi aksiyon almaya itecek? Kamuoyu yaratmak içinse daha önce de görüntüler üzerinden basın toplantısı vs yapılmıştı. Pek bir etkisi olmaz.
Bir ozel sirketi kastediyor galiba. Yani bagimsiz derken Galatasaray yonetimi degil baska bir heyet herseyi analiz ediyor.

hepsi dediyse min. 3tür diye umuyorum

Geri
Üst Alt