Erden Timur: "Bu bir kurgu ve biz bu kurguyu bozar, yapanın da başına yıkarız”

Senelerdir bizi keriz yerine koyuyorlar.

Var sistemi normalde hakemlerin art niyetli olsun olmasın varsa hatası çözmesi için getirildi ama bunu bile suistimal etmeyi başardılar.

Hakem var a gitmedi veya çağırılmadı kabul maç oynansın. Ama skora etki eden bir pozisyon var ise maç tekrar edilmeli.

Hangi maçı tekrar edeceksin değil. Bu kuralı koyacaksın ve uygulayacaksın. O maçın hakemine de o sezon bir maç dahi vermeyeceksin. Var çağırmasıysa o zaman var hakemine ceza vereceksin.

Bizim yaşadığımız problemin temel sıkıntısı hata yapan hakemin hiç birşey olmamış gibi işine devam etmesi.

Ben iş yerinde bütçe raporluyorum ciddi bir hata yapsam, patron beni orada tutar mı uyarır. Tekrarında işime son verir.

Ama bakıyoruz hakemlere gözümüzün içine baka baka ödüllendiriliyor. TFF kim bu futbolu yönetmesi için büyük kulüplerin kurduğu bir oluşum. Ama o kurum bizi değil hakemleri savunuyor.

Galatasaray marka değeri yerle bir oluyor.
3-4 senedir bu hatalar yüzünden kaç tane puan kaybı yaşadık. Giden milyon eurolar ve Avrupa potasından uzlaşmamız hatta BJK ve Başak şampiyonluklarında bu yanlış kararlar yüzünden şampiyon bile olamadık.

Boş boş konuşuyoruz bu işin düzelme şansı yok.

Çok güzel konuşmuş Erden Timur. Normal şartlarda olsa milyon tane açıklama yayinlamislardi. Cevap verecek yüzleri kalmadı. Ne yanıt vereceklerini bilmiyorlar. İspatlı şekilde ortaya çıkardı çıktı söyledi adam. Helal olsun. Taraftara çok iş düşüyor..
erden timuru elestirdim sevmiyorum da pek ama bu konuda ne olursa olsun destekleyecegim cunku ben galatasarayliyim!

tam düşündüğüm gibi algoritma yapay zeka büyük yalan

Bu işte sonuç ancak taraftarın eylemleri sonucunda olursa olur. Taraftar bu süreçte kulübün yanında olmalı ve direkt eylemler ile desteklemeli yoksa yönetime tepki falan koyulursa doğal olarak Koç, hükümet, medya vb. güçleri yenemezsiniz.

hic gerek yok su paylasima ya. rcs istatistigi goz boyar illa penaltı pozisyonu olacak diye bi sey yok ya konusmayi bosa cikarmayin offfff
Biz saatlerce videolu bir şekilde nasıl doğrandığımızı anlatan sunum da yapsak "kaç gol attınız ki ehueh„ diyorlar.Fb geçen yaptığı açıklamada şunu demiş resmen.Anladıkları dilden konuşuyoruz.

yayinci kurulustan da bahsetmesi mukemmel oldu. Verilmeyen yada yanlis karar verilen pozisyonlari dakikalar sonra gosteren serefsiz Bein, diger butun pozisyonlari dakikasinda veriyor.
Var-Hakem-Bein organize kotuluk resmen

Geri
Üst Alt