Erden Timur: "Bu bir kurgu ve biz bu kurguyu bozar, yapanın da başına yıkarız”

Konusurken gözlerinde ates ve alev görmek istiyorum. Bunlar ancak bu dilden anlar.

Etik metik bu isleri gecmemiz lazim artik, bizim kulüp disinda bu ülkede etik olan kimse yok.
Evet bayağı tatmin oldum açıklamalarını gördükten sonra. Açık açık isim vermesi çok iyi. Bazılarını itin bir yerine sokması da cabası. Helal Erden Timur.

erden alinti soz kullanma ya yunus emre mevlana falan ne hitler diceksin oldurmedigim her fbli diye kullanacaksan

seyit onbasi vs abiii noooluyooo yaaa

Biz Seyit Onbaşıyız haksızlığa uğrayan her takım için

Adam maça çıkmamayı düşünür müsünüz diyor Erden Timur Seyit Onbaşı diyor.

Erden Timur: "Evet az gol atıyoruz ama bu poziyonlar verilse maçın gidişatı nasıl olurdu? 1-0'ı oynamakla, 0-0'ı oynamak aynı şey değil..."

Erden Timur yayına girmeden önce birkaç dakika Kurtlar Vadisi izlemiş sanırım. Birazdan gaza gelip masanın altından emanet koymaz inşallah masaya .

Erden Timur: "Kendisine çıkar sağlamak için mücadele edenle doğruluk için mücadele eden bir mi ya? Seyit Onbaşı örneğini çok veririm. Yarın hesabına 1 milyon dolar yatırılacak dense o yükü kaldırabilir miydi? Ama davası için kaldırdı. Biz de davamızda onun gibiyiz."

Sonunda yabanci hakem ismi dillenmeye baslandi

Neden keramettin burada başka admin mod yok mu arkadaş bu adamın tüm mesajlarına bakın bu kadar mı olabilir ?
Seni zamanında nakavt ettim diye hep bi çekememezlik hep bi kıskançlık

Abilerin konuşuyor çekil kenara

Konuşursam yer yerinden oynar,ezanlar dinmeyecek bayrak inmeyecek türünde açıklamalar bunlar tff izleyince kahkahalarla gülüyodur

0 etki

Adam mis gibi metafor yaptı. Komik açıklama yapmış gibi algı yapmayalım

Sorun o zaten. Her soruya metaforla cevap vermek zorunda değil. Mevlana'dan giriyor Seyit Onbaşı'dan çıkıyor. Oysa şu soruya her seçeneği değerlendiririz diyip geçebilirdi de mesela.

Geri
Üst Alt