Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
500 euro yolla ben küfür ediyim rtaşTR vatandaşıyım. Ülkeye ayak basınca kelepçeleri geçirmesinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
500 euro yolla ben küfür ediyim rtaşTR vatandaşıyım. Ülkeye ayak basınca kelepçeleri geçirmesinler.
Burasi özgür bir ülkeTR vatandaşıyım. Ülkeye ayak basınca kelepçeleri geçirmesinler.
Almanca söv anlamazlar.TR vatandaşıyım. Ülkeye ayak basınca kelepçeleri geçirmesinler.
Akşama kalmazSuyun karşı tarafını bombalıyor erden baskan akşama sesleri duyariz
Inandirici olmazdi ama? Gene gulerler di.. bu ulkede maca cikmama karari alacak adam baskan yönetici yokSorun o zaten. Her soruya metaforla cevap vermek zorunda değil. Mevlana'dan giriyor Seyit Onbaşı'dan çıkıyor. Oysa şu soruya her seçeneği değerlendiririz diyip geçebilirdi de mesela.
Inandirici olmazdi ama? Gene gulerler di.. bu ulkede maca cikmama karari alacak adam baskan yönetici yok
Vardı,hatta yaptı ama pandev dzemaili diyerek yediler başkanımıInandirici olmazdi ama? Gene gulerler di.. bu ulkede maca cikmama karari alacak adam baskan yönetici yok
Bu olmadiysa senin beklediklerin de olmicak. Onu demek istiyorum. Anlamadigin kisim ne rts?Seyit Onbaşı'dan bahsedince inandırıcı mı oldu?
Ya rts basket ile futbolu karistirmayalim ltf. Basketi seven 2m varsa futbol seven 60m var. Ikisi ayni degilVardı,hatta yaptı ama pandev dzemaili diyerek yediler başkanımı
Bu olmadiysa senin beklediklerin de olmicak. Onu demek istiyorum. Anlamadigin kisim ne rts?
yok sokup cikarttiktan oncesi ve sonrasi temiz sekilde raporlarizpatlıcanlı röntgen fotosu gelir mi
Basketbol maçına çıkmadı ne oldu federasyon değişmedi hakemler aynı devam etti ne etkisi oldu maça çıkmamanın sadece fenere oynamadan şampiyonluk verdiğinle kaldın.Vardı,hatta yaptı ama pandev dzemaili diyerek yediler başkanımı