Erden Timur, Divan Kuruluna Sunum Yaptı

Vergiden önce €48m kâr projeksiyonu rakamı mest etti. Bu sene kâr etmemiz manyakça olur

şu çok iyi şu acıklamadan sonra gs taraftarının bile kafasında soru işareti varsa sıcam öyle kafaya.

bikere öyle riskli bir seyki iddaa edilen mevzu. sen acıklamazsın ama karsı tarafın menajeri bir yerde ağzından bile kaçırsa alttan para aldık gibisinden adamın kıçından sırıngayla kan alırlar. öyle bir riske girer mi, avrupa kupalarına katılamamak demek batmakla eşdeğer.

Benim bildiklerim yaklaşık rakamlar;

Mağazacılık 1 milyar tl
Stadyum 1 milyar tl
Şl 1 milyar tl
Sponsorlar 1 milyar tl
Yayın geliri vs 500 olsa en fazla 4.5 milyar yapıyor
Mağazadan 1 zor.

Bence öngörülen rakamdır 218 m euro, böyle bir para kazansak borç hemen kapanır.

Opsiyonların gerçekleşmiş hali gibi.

Sponsorlarda 20 m euro civarı oyuncu maaşlarının ödenmesi de eklendi bu yıla yani totalde 50 gibi düşünülebilir.

Mağazadan 1 zor.

Bence öngörülen rakamdır 218 m euro, böyle bir para kazansak borç hemen kapanır.

Opsiyonların gerçekleşmiş hali gibi.

Sponsorlarda 20 m euro civarı oyuncu maaşlarının ödenmesi de eklendi bu yıla yani totalde 50 gibi düşünülebilir.
Erden Timur böyle olmadığını varsayılan satış tarzı eklemelerin olmadığını söyledi. Sadece imza aşamasına gelmiş sponsorluklar eklenmiş. Varsayılan satış tarzı gelirler eklenmemiş.

10 milyon sponsorlukla ödenecek

4 icardi

4 Zaha

2 milyon euro kime veriyoruz acaba ndombele mi

şu çok iyi şu acıklamadan sonra gs taraftarının bile kafasında soru işareti varsa sıcam öyle kafaya.

bikere öyle riskli bir seyki iddaa edilen mevzu. sen acıklamazsın ama karsı tarafın menajeri bir yerde ağzından bile kaçırsa alttan para aldık gibisinden adamın kıçından sırıngayla kan alırlar. öyle bir riske girer mi, avrupa kupalarına katılamamak demek batmakla eşdeğer.

Galatasaray'a bilgi belge olmadan öyle bir iftirayı yayacak taraftarı forum yönetimi burada barındırmaz. Sosyal medyada yapan varsa da kuştur zaten. Adamlar kumpas konusunda ehiller.

Erden Timur böyle olmadığını varsayılan satış tarzı eklemelerin olmadığını söyledi. Sadece imza aşamasına gelmiş sponsorluklar eklenmiş. Varsayılan satış tarzı gelirler eklenmemiş.
Dinledim de yine de benim hesabıma oturmuyor.

Forecast edilen 50-70 m euroluk bir meblağ olmak zorunda.

Yeni imzalanacak olan (bu sezon içinde mi olur bilmiyorum ama) forma sponsorluğu falan dahil edilmiş olabilir mi abi, 2024’te bitiyor diye biliyorum Nike’la anlaşmamız belki onu da eklemişlerdir eğer ön anlaşma yapıldıysa başka bir markayla

Yeni imzalanacak olan (bu sezon içinde mi olur bilmiyorum ama) forma sponsorluğu falan dahil edilmiş olabilir mi abi, 2024’te bitiyor diye biliyorum Nike’la anlaşmamız belki onu da eklemişlerdir eğer ön anlaşma yapıldıysa başka bir markayla
Puma’nın teklifi 3-3.5 m euro

Bilemem bir kaç kere üstüne basa basa söyledi çünkü. İmza aşamasına gelmiş sponsorluk gelirleri var ama varsayılan bir gelir yok dedi bir te tribün gelirleri için az bilet olduğu için onların satımları varsayımsal dedi. Sermaye artışı falan da dahildir muhtemelen. Socios ile anlaşma süreside bbitmeye yaklaştı o vardır ve dijital gelirlerde ciddi bir gelir olabilir.

Puma’nın teklifi 3-3.5 m euro
Castore'u ilk söyleyen Twitter'da Ftw daha sonra Nike ile devam ihtimali de doğdu diye bir paylaşımı vardı. Puma 3-3.5'a olacağını hiç sanmıyorum. Bence 5 milyon euro civarı Nike devam veya Castore falan olacak. Puma'ya geçişe pek ihtimal vermiyorum.

CL Geliri:35 milyon €
Oyuncu Satışları:17 milyon €
Sponsorluklar:50 milyon €
Kombine+Loca:60 milyon €
Maç günü bilet geliri:15 milyon €
Mağazacılık:15 milyon €

Hesaplarıma göre şöyle bir projeksiyon çıkıyor zaten. Çok afaki gelmedi o yüzden. Oyunculara verilen sponsorluklar kulübe girmiyorsa bizim aktiflerde görünmez, almamış olabilir o yüzden @Keramettin TANRIVERDİ

CL Geliri:35 milyon €
Oyuncu Satışları:17 milyon €
Sponsorluklar:50 milyon €
Kombine+Loca:60 milyon €
Maç günü bilet geliri:15 milyon €
Mağazacılık:15 milyon €

Hesaplarıma göre şöyle bir projeksiyon çıkıyor zaten. Çok afaki gelmedi o yüzden. Oyunculara verilen sponsorluklar kulübe girmiyorsa bizim aktiflerde görünmez, almamış olabilir o yüzden @Keramettin TANRIVERDİ
Stat ve maç gününden 75 zor reis.

Yine de 20 boşta kalıyor.

Zaten doğru yanlışı sorgulamıyorum da kırılımları merak ettim, bilançolarda görücez artık.

Yayın geliri olmadan ilk 10dayız demek çok çok iddialı.

Castore'u ilk söyleyen Twitter'da Ftw daha sonra Nike ile devam ihtimali de doğdu diye bir paylaşımı vardı. Puma 3-3.5'a olacağını hiç sanmıyorum. Bence 5 milyon euro civarı Nike devam veya Castore falan olacak. Puma'ya geçişe pek ihtimal vermiyorum.
Nike işi zor artık da Castore de çok para vermez bence.

Sezon başına 8-10 civarı veren çıkmaz mı acep Nike ne kadar veriyordu ki
Nike’ın ortalaması 7-8 olması lazım, yıllık + sözleşme bedeli gibi. 9 da olabilir tam hatırlamıyorum.

Mecidiyeköy ve Riva'dan hiç mi gelir yok, onlar da vardır herhalde €218m bedelinin içinde, ya da locaları tanesi €15-20m'den veriyoruz

Bu arada Nike’ta forma bedelinin %25i kulübe kalıyordu, Puma’da bu daha yüksek olup, satışlarla kazanç da artabilir.

Nike işi zor artık da Castore de çok para vermez bence.

Nike’ın ortalaması 7-8 olması lazım, yıllık + sözleşme bedeli gibi. 9 da olabilir tam hatırlamıyorum.
Nike imza parası ile birlikte ortalama yıllık 7'ye denk geliyordu. Yıllık 6 veriyorlardı imza parası da 10 milyon vermişlerdi. Ben Nike'ın olacağını düşünüyorum hala. Puma olması imkansız bence, 5 yıldızdan falan sonra.

Geri
Üst Alt