Erden Timur, Divan Kuruluna Sunum Yaptı

210 milyon euro Umarim dogrudur

Kulup rahat bir nefes alir

Bence forma anlaşmasını 3 senelikten fazla yapmamak gerek. 3 sene sonra Erden Timur sayesinde projelerin de sonlanmasıyla bambaşka bir yere gelecek bu kulüp. Acayip prezentabl futbolcuları olacak, CL gediklisi haline gelecek. Gidişat belli. O zaman yıllık €10m veren de bulursun. Şimdi ne anlaşma yapıyorsak yapalım ama uzun dönemli yapmayalım. Hepsi ayaklarımıza kapanacak yakında

Stat ve maç gününden 75 zor reis.

Yine de 20 boşta kalıyor.

Zaten doğru yanlışı sorgulamıyorum da kırılımları merak ettim, bilançolarda görücez artık.

Yayın geliri olmadan ilk 10dayız demek çok çok iddialı.
Aysal dönemi sadece kombineden 40 falan alıyorduk diye hatırlıyorum, bir o kadar da loca oluyordu ama temlikliydi. Kelleci de kombine+loca 1,5-2 milyar bandında demişti, loca sayısını falan da arttırdık bilemiyorum. Maç günü içinde sezonda 300.000 bilet 1500 TL ortalamadan aldım. Bana makul geldi. Neyse dediğin gibi bilançoda görürüz herhalde.

Aysal dönemi sadece kombineden 40 falan alıyorduk diye hatırlıyorum, bir o kadar da loca oluyordu ama temlikliydi. Kelleci de kombine+loca 1,5-2 milyar bandında demişti, loca sayısını falan da arttırdık bilemiyorum. Maç günü içinde sezonda 300.000 bilet 1500 TL ortalamadan aldım. Bana makul geldi. Neyse dediğin gibi bilançoda görürüz herhalde.
O dönemki kurlarla normal yav düşün 160 m euro gelirimiz varmış 15-16 sezonunda. Çılgın bir rakam ama yarısını falan çöpe atıyorduk.

Stat gelirleri 1 milyarın üstünde onu mayıstan beri yazıyorum da 2 milyar üstü biraz ütopik geliyor.

Nike imza parası ile birlikte ortalama yıllık 7'ye denk geliyordu. Yıllık 6 veriyorlardı imza parası da 10 milyon vermişlerdi. Ben Nike'ın olacağını düşünüyorum hala. Puma olması imkansız bence, 5 yıldızdan falan sonra.
Görücez Puma olayını.

7+satışların 4te 1i gibi düşünmek lazım bir ara 9 aldığımıza eminim de son dönemdeki karşılık kaç bilmiyorum tam.

Geri
Üst Alt