Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tetedir10 milyon sponsorlukla ödenecek
4 icardi
4 Zaha
2 milyon euro kime veriyoruz acaba ndombele mi
Aysal dönemi sadece kombineden 40 falan alıyorduk diye hatırlıyorum, bir o kadar da loca oluyordu ama temlikliydi. Kelleci de kombine+loca 1,5-2 milyar bandında demişti, loca sayısını falan da arttırdık bilemiyorum. Maç günü içinde sezonda 300.000 bilet 1500 TL ortalamadan aldım. Bana makul geldi. Neyse dediğin gibi bilançoda görürüz herhalde.Stat ve maç gününden 75 zor reis.
Yine de 20 boşta kalıyor.
Zaten doğru yanlışı sorgulamıyorum da kırılımları merak ettim, bilançolarda görücez artık.
Yayın geliri olmadan ilk 10dayız demek çok çok iddialı.
Öyle biliyorumpuma kesin mi
O dönemki kurlarla normal yav düşün 160 m euro gelirimiz varmış 15-16 sezonunda. Çılgın bir rakam ama yarısını falan çöpe atıyorduk.Aysal dönemi sadece kombineden 40 falan alıyorduk diye hatırlıyorum, bir o kadar da loca oluyordu ama temlikliydi. Kelleci de kombine+loca 1,5-2 milyar bandında demişti, loca sayısını falan da arttırdık bilemiyorum. Maç günü içinde sezonda 300.000 bilet 1500 TL ortalamadan aldım. Bana makul geldi. Neyse dediğin gibi bilançoda görürüz herhalde.
Görücez Puma olayını.Nike imza parası ile birlikte ortalama yıllık 7'ye denk geliyordu. Yıllık 6 veriyorlardı imza parası da 10 milyon vermişlerdi. Ben Nike'ın olacağını düşünüyorum hala. Puma olması imkansız bence, 5 yıldızdan falan sonra.