Erden Timur, Fatih Altaylı'ya Konuk Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya arazisi hakkında konuşacakmış diyorlar

e tabi

sonuçta nasıl dursun kendi gittiği yolu pompalamak için 5 temmuzda adaya topluyor milleti - basacak şarabı...

istemeyenlerde muhalefetlik yapacak.

gayet normal.
Tabi normal hatta konuşmaması hata olurdu ama sadece Altaylı'da konuşması olmaz. Yetki Genel Kurul'da da konuşmalı. Bir de diyelim ki yetki verildi o zamanda Erden Timur kendisi de ihaleye girebilir mesela keşke bunu yapsa.

Cik konus baskan bildiklerini.

Anlat dursun‘un hainliklerini ki yetki verilmesin.

Tabi normal hatta konuşmaması hata olurdu ama sadece Altaylı'da konuşması olmaz. Yetki Genel Kurul'da da konuşmalı. Bir de diyelim ki yetki verildi o zamanda Erden Timur kendisi de ihaleye girebilir mesela keşke bunu yapsa.
orda çıksa ortalık biraz gerilir endişem var yalan yok - bunu yapacak bir sürü adam olması lazım orda halbuki...

ama öte yandan bakıyorusun 3.3k oy almış adam . yetkli verilecek gibi duruyor.

verilmemesi olumlu bir süpriz olabilir ama işleride arapsaçına döndürür sonraki seçime kadar.

yeni yönetimin seçilim 2 ay sonra böyle bir darbe yemesi baya pasifize eder kendilerini

orda çıksa ortalık biraz gerilir endişem var yalan yok - bunu yapacak bir sürü adam olması lazım orda halbuki...

ama öte yandan bakıyorusun 3.3k oy almış adam . yetkli verilecek gibi duruyor.

verilmemesi olumlu bir süpriz olabilir ama işleride arapsaçına döndürür sonraki seçime kadar.

yeni yönetimin seçilim 2 ay sonra böyle bir darbe yemesi baya pasifize eder kendilerini
Yetki verilmemesi demek hiç bir projenin olmaması demek en başta ama bu kurullarda şöyle bir şey de olabiliyor diye biliyorum mesela kendimiz yapalım kısmında birleşiyorsa genel kurul dilekçe ile öneri vererek o maddeyi değiştirip sadece kendimiz yapılması konusunda da yetki verilebiliyor. Eğer yetki olmazsa bu güvensizlik demektir ve aslında seçim olması en doğru yol olmalıdır tabi bu yola girilirse de transfer vb. gibi şeylerinde durması gerekir yeni yönetime bırakılması gerekir.

Yetki verilmemesi demek hiç bir projenin olmaması demek en başta ama bu kurullarda şöyle bir şey de olabiliyor diye biliyorum mesela kendimiz yapalım kısmında birleşiyorsa genel kurul dilekçe ile öneri vererek o maddeyi değiştirip sadece kendimiz yapılması konusunda da yetki verilebiliyor. Eğer yetki olmazsa bu güvensizlik demektir ve aslında seçim olması en doğru yol olmalıdır tabi bu yola girilirse de transfer vb. gibi şeylerinde durması gerekir yeni yönetime bırakılması gerekir.
zaten dediğim o yetki verilmesinden kastım - satış mantalitesiyle yapılmamalı bu iş

343 te bugün söyledi herifler satacağı adamada belli (nisanda kim varsa o) - e tek adaylı ihale falan boş prosedür olacak çabucak geçilecek falan filan...o kısma harbiden güvenmiyorum.

o yöntem için bu yönetime güvenmiyorum yani.

öbür türlüsünü önerge sunsalar dursun özbekte moral falan kalmayacak - yapmak bile istemeyebilir.

yetki almazsa çok şaşırırım zaten. 2 ay önce rekor oy alınan ortamda insanlar 2 ayda ne olacakta fikir değiştriecek - bütün sezon onlarca gündem vardı mesela.

göreceğiz

zaten dediğim o yetki verilmesinden kastım - satış mantalitesiyle yapılmamalı bu iş

343 te bugün söyledi herifler satacağı adamada belli (nisanda kim varsa o) - e tek adaylı ihale falan boş prosedür olacak çabucak geçilecek falan filan...o kısma harbiden güvenmiyorum.

o yöntem için bu yönetime güvenmiyorum yani.

öbür türlüsünü önerge sunsalar dursun özbekte moral falan kalmayacak - yapmak bile istemeyebilir.

yetki almazsa çok şaşırırım zaten. 2 ay önce rekor oy alınan ortamda insanlar 2 ayda ne olacakta fikir değiştriecek - bütün sezon onlarca gündem vardı mesela.

göreceğiz
O konuşulanı pek bilmiyorum ama 60-70 milyon dolar peşinat + %50 hasılat paylaşımı ise bana kötü gelmiyor ama tabi Genel Kurul da bir çok inşaatçı var bunlardan biri de Erden Timur onlar konuşacaktır ona göre yetki verilir verilmez. Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.

60-70 milyon dolar peşinat + %50 hasılat
%50 hasılat paylaşımı mı ? büyük kazık yeriz ... %50 çok ama çok büyük bir oran.

baba ordan 400-450 M dolar gelir hesabı yapılıyor maliyetler falan düşülerek NET gelir yani(dursun tarafı)

200-225 M dolar hasılat bırakıılır mı 70 M peşinat peşinde koşup BB den çıkacaksın diye...

uzun lafn kısası yönetime bu kadar güvensizlik varken (kamuoyunda yani) - yönetimde aslında girmemesi lazım bu topa ama girecek...yaptık ettik demeye getirirken bir sürü risk alınacak şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt