Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.613
- 29.775
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e tabiFlorya arazisi hakkında konuşacakmış diyorlar
ortalığı karıştıracaksebep?
Adam daha yayına çıkmadı, konuşma yapmadı. Rant peşinde, pay alma peşinde demek için biraz aceleci davranmamış mısın?Maalesef herkes rant peşinde pastadan pay alma derdinde
ortalığı karıştıracak
Tabi normal hatta konuşmaması hata olurdu ama sadece Altaylı'da konuşması olmaz. Yetki Genel Kurul'da da konuşmalı. Bir de diyelim ki yetki verildi o zamanda Erden Timur kendisi de ihaleye girebilir mesela keşke bunu yapsa.e tabi
sonuçta nasıl dursun kendi gittiği yolu pompalamak için 5 temmuzda adaya topluyor milleti - basacak şarabı...
istemeyenlerde muhalefetlik yapacak.
gayet normal.
orda çıksa ortalık biraz gerilir endişem var yalan yok - bunu yapacak bir sürü adam olması lazım orda halbuki...Tabi normal hatta konuşmaması hata olurdu ama sadece Altaylı'da konuşması olmaz. Yetki Genel Kurul'da da konuşmalı. Bir de diyelim ki yetki verildi o zamanda Erden Timur kendisi de ihaleye girebilir mesela keşke bunu yapsa.
ET ile alakası ne rant işinin?Maalesef herkes rant peşinde pastadan pay alma derdinde
Yetki verilmemesi demek hiç bir projenin olmaması demek en başta ama bu kurullarda şöyle bir şey de olabiliyor diye biliyorum mesela kendimiz yapalım kısmında birleşiyorsa genel kurul dilekçe ile öneri vererek o maddeyi değiştirip sadece kendimiz yapılması konusunda da yetki verilebiliyor. Eğer yetki olmazsa bu güvensizlik demektir ve aslında seçim olması en doğru yol olmalıdır tabi bu yola girilirse de transfer vb. gibi şeylerinde durması gerekir yeni yönetime bırakılması gerekir.orda çıksa ortalık biraz gerilir endişem var yalan yok - bunu yapacak bir sürü adam olması lazım orda halbuki...
ama öte yandan bakıyorusun 3.3k oy almış adam . yetkli verilecek gibi duruyor.
verilmemesi olumlu bir süpriz olabilir ama işleride arapsaçına döndürür sonraki seçime kadar.
yeni yönetimin seçilim 2 ay sonra böyle bir darbe yemesi baya pasifize eder kendilerini
zaten dediğim o yetki verilmesinden kastım - satış mantalitesiyle yapılmamalı bu işYetki verilmemesi demek hiç bir projenin olmaması demek en başta ama bu kurullarda şöyle bir şey de olabiliyor diye biliyorum mesela kendimiz yapalım kısmında birleşiyorsa genel kurul dilekçe ile öneri vererek o maddeyi değiştirip sadece kendimiz yapılması konusunda da yetki verilebiliyor. Eğer yetki olmazsa bu güvensizlik demektir ve aslında seçim olması en doğru yol olmalıdır tabi bu yola girilirse de transfer vb. gibi şeylerinde durması gerekir yeni yönetime bırakılması gerekir.
O konuşulanı pek bilmiyorum ama 60-70 milyon dolar peşinat + %50 hasılat paylaşımı ise bana kötü gelmiyor ama tabi Genel Kurul da bir çok inşaatçı var bunlardan biri de Erden Timur onlar konuşacaktır ona göre yetki verilir verilmez. Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.zaten dediğim o yetki verilmesinden kastım - satış mantalitesiyle yapılmamalı bu iş
343 te bugün söyledi herifler satacağı adamada belli (nisanda kim varsa o) - e tek adaylı ihale falan boş prosedür olacak çabucak geçilecek falan filan...o kısma harbiden güvenmiyorum.
o yöntem için bu yönetime güvenmiyorum yani.
öbür türlüsünü önerge sunsalar dursun özbekte moral falan kalmayacak - yapmak bile istemeyebilir.
yetki almazsa çok şaşırırım zaten. 2 ay önce rekor oy alınan ortamda insanlar 2 ayda ne olacakta fikir değiştriecek - bütün sezon onlarca gündem vardı mesela.
göreceğiz
%50 hasılat paylaşımı mı ? büyük kazık yeriz ... %50 çok ama çok büyük bir oran.60-70 milyon dolar peşinat + %50 hasılat
fener sampiyon olsun diye elinizden geleni yapıyorsunuzCik konus baskan bildiklerini.
Anlat dursun‘un hainliklerini ki yetki verilmesin.