Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.770
- 104.590
- 5.238
siz kimsinizBiz şuan görevde olanları destekleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz kimsinizBiz şuan görevde olanları destekleriz
transfer için demiyorum ben güvendiğim için diyorumo zaman neden erden gelsin deyip duruyorsun transferler icin dostum
Galatasaraylılarsiz kimsiniz
O mevzu ayrı. Transferde erden timurun yaptığı yanlışları eleştirdik. Lakin gs tarihinin en kötü transferlerine imza atmış dursunun da ne olduğunu biliyoruz. Erden timursuz döneminde riva fiyaskosu, başarısızlığın zirvesi, uefa cezaları, facia borçlanmalar. Bize dursunu anlatmayınson güne kadar dursun mu kovaladı transferi ?
erden evliya gibi adam güvenmekte haklısıntransfer için demiyorum ben güvendiğim için diyorum
Benim anladığım Dursun Özbek tarafının beklediği gelir oradan 70 milyon peşin toplamda 400-450 milyon seviyesinde. Dediğim gibi bilmiyorum sonuçta Genel Kurul verecek kararı. Hayırlısı neyse o olsun.%50 hasılat paylaşımı mı ? büyük kazık yeriz ... %50 çok ama çok büyük bir oran.
baba ordan 400-450 M dolar gelir hesabı yapılıyor maliyetler falan düşülerek NET gelir yani(dursun tarafı)
200-225 M dolar hasılat bırakıılır mı 70 M peşinat peşinde koşup BB den çıkacaksın diye...
uzun lafn kısası yönetime bu kadar güvensizlik varken (kamuoyunda yani) - yönetimde aslında girmemesi lazım bu topa ama girecek...yaptık ettik demeye getirirken bir sürü risk alınacak şu an.
dursun'a iftira atılmıyor ki. verdiği sözleri tutmadığı forumda vurgulanınca iftira mı oluyor.evt adam iftira atmıs hergün dursuna atıldıgı gibi
ali kocun istedikleriDursun'u taraftarın kucağına at. Gerisine karışma.
biz cemizgezeksporlu muyuz recep.Galatasaraylılar
Okan buruga güveniyor musunbiz cemizgezeksporlu muyuz recep.
Aynen Recep kesin öyledir.ali kocun istedikleri
Bence tam tersi olacak...Dursun'u taraftarın kucağına at. Gerisine karışma.
Dursun'u taraftarın kucağına at. Gerisine karışma.
evet ama onu korayabilecek bir başkan göremiyorumOkan buruga güveniyor musun
Gelen transferleri görünce dursun baskanım yagından 3 gram verde yumurta kırayım yemek yapayım dıyeceksinAynen Recep kesin öyledir.
Yok biz yine de onu çatır çatır yiyeceğiz.Gelen transferleri görünce dursun baskanım yagından 3 gram verde yumurta kırayım yemek yapayım dıyeceksin
Siz acunun teknesine bindiniz belli olduYok biz yine de onu çatır çatır yiyeceğiz.