Erden Timur, Fatih Altaylı'ya Konuk Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne var ne yok anlatsın da artık şu bölünmüşlüğe bir son verelim...

son güne kadar dursun mu kovaladı transferi ?
O mevzu ayrı. Transferde erden timurun yaptığı yanlışları eleştirdik. Lakin gs tarihinin en kötü transferlerine imza atmış dursunun da ne olduğunu biliyoruz. Erden timursuz döneminde riva fiyaskosu, başarısızlığın zirvesi, uefa cezaları, facia borçlanmalar. Bize dursunu anlatmayın

%50 hasılat paylaşımı mı ? büyük kazık yeriz ... %50 çok ama çok büyük bir oran.

baba ordan 400-450 M dolar gelir hesabı yapılıyor maliyetler falan düşülerek NET gelir yani(dursun tarafı)

200-225 M dolar hasılat bırakıılır mı 70 M peşinat peşinde koşup BB den çıkacaksın diye...

uzun lafn kısası yönetime bu kadar güvensizlik varken (kamuoyunda yani) - yönetimde aslında girmemesi lazım bu topa ama girecek...yaptık ettik demeye getirirken bir sürü risk alınacak şu an.
Benim anladığım Dursun Özbek tarafının beklediği gelir oradan 70 milyon peşin toplamda 400-450 milyon seviyesinde. Dediğim gibi bilmiyorum sonuçta Genel Kurul verecek kararı. Hayırlısı neyse o olsun.

Dursun'u taraftarın kucağına at. Gerisine karışma.
F7ct-GqWsAEFQmn.png

@Oğuzhan Sesko çıkıp yayında Dursun Özbek kötüleyeceğini sanmıyorum. Hatta birliktelik mesajı verecektir. Altaylı da muhalif değil Özbek e...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt