Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

adamin sadece ayrilma ihtimali sampiyonlugu goturuyordu basta icardi olmak uzere epey futbolcu bundan etkilenecektir.

Erden timur da belki birkac seneye kalmaz ismi unutulur oyle uzaktan izler fenerbahce sampiyonluklarini , ben ne yaptim der ama artik cok gec.

dursun ozbek ile kaos dolu bir sezona merhaba diyebiliriz

Yıllar önce Panathinaikos - Olympiakos maçına gitmiştim. Tam da Pana taraftarının yönetimle arasının iyi olmadığı bir zamana denk gelmiştik. Adamlar resmen yönetimi boykot ediyorlardı. Bütün taraftarlar siyah giymişti ve o sene hiç bir Panathinaikos ürünü almıyorlardı. Çok etkilenmiştim. Bizim taraftar ses getirmek istiyorsa böyle icraatler yapması lazım. Görsünler kim daha güçlü. Taraftar mı yönetim mi!

Valla biz böyle iyi adami sittin sene bulamayiz. Şurada forumdan 100 kisi secsek ben dahili 90 tanesi isim vererek açıklardı. Adam daha da kaos olmasin belki diyerek isim bile vermiyor. Galatasaray seni seviyor sen Galatasarayi sayin Erden
isim verince linç ortamı olunca GS bir şey kazanmayacak diyor özetle - kişi değil oluşumu bitirmek lazım diyor net şekilde.

özetle 10 gün Eray'a linç yapıldı - ama Barış Savaş hala zehir gibi çalışıyor içeride. gibi bir şey

"Herke kafasını kuma gömüyor zaten..."

Sinirden iş yerinde monitörü yumruklayacağım neredeyse.

Böyle bir şey olamaz arkadaş. Bile bile isteye isteye kulübün anasını belliyorlar. Üyelerin büyük bir kısmı da buna göz yumuyor hatta içten içe destekliyor.

Allah topunuzun belasını versin.

Turkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz bu işi organize edende metin ozturk tur dursun en kısa sürede gidip bu adamı göreve devam ettirmez metin ozturk denen adamı kovmazsa kendini olağanüstü genel kurulda ibra edilmezken bulur hodri meydan

Soruyu anlamadım ama baya sert şekilde "en sevmediğim şeyler - bu soruyu kabul etmiyorum" diye kızdı.

"O taraftan gelen hiç bir şey etki etmedi .... ediyor olsaydı kalırdım ... GS şemsiyesi altında çıkarsan üstüne çullanırlar- o yüzden o kadar düşünüldüğü kadar etkisi hiç yok "

"saydıkça sayarım , neler yapıldı ... ama o kadar etkilemedi."

Somut birsey ortaya koyamıyor. GS siyasetinden kasıt kimler?

Maliye'den denetçiler gidiyormuş şirketlerine. fenerbahçeye karşı olan yapı olan yapıya bak sen.

"Şikayet hattı açtılar - 15 ay boyunca Mauro hairinde kimse yanımda olmadı.... Seviyoruz ediyoruz Erden'i dedilerde.... başkası yeri geldiğinde hiç konuşmadı"

Geri
Üst Alt