Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Mauro Icardi'den başka kimse korumadı diyor adam. İçten samimi olarak.

Lise nasıl bizim gururumuzsa, "lisecilik" zihniyeti de bizim 1 numaralı sorunumuzdur. Bugün bunu birkez daha gördük.

Bu lisecilik zihniyeti kulüpte dinazorlasma ve " tekellesme" yaratmıştır.ölmeyi unutmus insanlar kulübün gelecegini bitiriyor ve taraftarin yapabilecegi hic bir sey yok.

madem Icardi bu kadar bağlı bu adama ona da güle güle diyelim yavaştan

Dursun özbek lig baslamadan istifa eder. Daha dogrusu bu Taraftar onu o koltuktan indirir.Buraya birakayim

Somut birsey ortaya koyamıyor. GS siyasetinden kasıt kimler?
Kişi ismi vermenin çözüm olmadığını söylüyor işte da - adamın dediğini dikkatli dinle....2 kişiyi linç etsen tatsızlık çıkar - ama sorun çözülmez.

%100 Söylediği şey "GS içinde , Gsnin kuyusuzunu i geleceğini kazanlar var" ...bu kadar yani...

ne fb ne bir şey - GS düşmanı GS içinde diyor oluşum şeklinde...ve büyük kitle "herkes kafayı kuma gömüyor" diyor hem yönetim içi hem genel...

ne yapsın 35 tane isim mi listelesin.

biri de çıkıp demiyor ki bu fesatlıkla, isim vermeden sadece bırakarak nası mücadele edeceksiniz?
kimseye hiç bir faydası olmayan bir hareket erden'in yaptığı. sadece kendi kafasını rahatlatacak, kulübe katkısı sıfır.

dursun'sa dursun, yönetimdeki baska isimlerse onlar, bırakıp giderek bunların ekmeğine yağı sürdün. baska da bir boka yaramadı. bugün erden'i yiyecekler yarin baska birini.

bırakıp gitmek demek onlar haklı demek, artık ugrasılmaması için uzaklasıyorum ben ne bok yerseniz yiyin demek.

bu yaptığı hareketin hiçbir manası yok bana kalırsa. temizsen mücadele edeceksin savasacaksın. 1 2 sene sampiyonluktan sonra her seferinde şaşmaz benzeri seyleri yasıyoruz. avrupa kupası alamamamız bunla alakalıysa bu yapı sürekli bozuluyorsa bunlarla kal isim vererek savas altın harflerle yazdır ismini kulüp tarihine.

böyle kaçarak değil.

Her basın toplantısında aradan bit gibi çıkan o heriften kurtulmak lazım.
Metin sen Galatasaray işadamları başkanıyken 40 bin liralık ikinci el minibüs hediye etmiş adamsın.
100 milyon dolar hacim yaratmış adamı silmeye çalışmak senin haddine değil metin

Haluk ve GD isim çıkaracak mı bakalım - geçen gün "anlatmazsa biz anlatırız" dediler.

muhtemelen arka tarafları yemez "erden bile demedi biz mi isim vereceğiz" diye korkar onlarda.

Yav isim mi açıklasın adam
O tıynette biri olsa milleti çok daha önceden taraftarın önüne atardı zaten
İsme gerek var mı? Dursun dan başlayarak gidelim. Bir sürü adam var. Adam daha açıkça ne diyebilir zaten. Tutunacak o son dalı aradım dedi. O dal yoktu.

Açık açık Dursun Özbek dedi.

Bu kulübün parasını kime teslim edersin deseler firesiz ilk sıraya yazılacak adama komisyoncu diyen dedeler uzun zamandır üyelik aidatını bile ödemeyen tipler defolup gidin şu kulüpten ...

biri de çıkıp demiyor ki bu fesatlıkla, isim vermeden sadece bırakarak nası mücadele edeceksiniz?
kimseye hiç bir faydası olmayan bir hareket erden'in yaptığı. sadece kendi kafasını rahatlatacak, kulübe katkısı sıfır.

dursun'sa dursun, yönetimdeki baska isimlerse onlar, bırakıp giderek bunların ekmeğine yağı sürdün. baska da bir boka yaramadı. bugün erden'i yiyecekler yarin baska birini.

bırakıp gitmek demek onlar haklı demek, artık ugrasılmaması için uzaklasıyorum ben ne bok yerseniz yiyin demek.

bu yaptığı hareketin hiçbir manası yok bana kalırsa. temizsen mücadele edeceksin savasacaksın. 1 2 sene sampiyonluktan sonra her seferinde şaşmaz benzeri seyleri yasıyoruz. avrupa kupası alamamamız bunla alakalıysa bu yapı sürekli bozuluyorsa bunlarla kal isim vererek savas altın harflerle yazdır ismini kulüp tarihine.

böyle kaçarak değil.
adam Mauro Icardi (Futbolcu ya - yöentici falan değil) harici destek çıkan olmadı diyor danyal başkan...

nasıl direteceksin - sürekli seni bitirmeye oynuyorlarsa..

böyle kaçarak değil.
İsmi başkaları verecek işte yav.
Stratejik davranıyor, dışarıdan savaşacağım bunlarla diyor.

Geri
Üst Alt