Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.482
- 1.276
- 1.523
Yav öff, niye böyleyiz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav isim mi açıklasın adamSomut birsey ortaya koyamıyor. GS siyasetinden kasıt kimler?
Kişi ismi vermenin çözüm olmadığını söylüyor işte da - adamın dediğini dikkatli dinle....2 kişiyi linç etsen tatsızlık çıkar - ama sorun çözülmez.Somut birsey ortaya koyamıyor. GS siyasetinden kasıt kimler?
İsme gerek var mı? Dursun dan başlayarak gidelim. Bir sürü adam var. Adam daha açıkça ne diyebilir zaten. Tutunacak o son dalı aradım dedi. O dal yoktu.Yav isim mi açıklasın adam
O tıynette biri olsa milleti çok daha önceden taraftarın önüne atardı zaten
Yahu adam en doğru cevabı veriyor. Ne diyorsunuz. Bundan güzel cevap mı var işte. Sanki buradaki kimse bilmiyor. Adam çıkıp diyor derin Galatasaray zarar veriyor diyor. Daha ne desin.
adam Mauro Icardi (Futbolcu ya - yöentici falan değil) harici destek çıkan olmadı diyor danyal başkan...biri de çıkıp demiyor ki bu fesatlıkla, isim vermeden sadece bırakarak nası mücadele edeceksiniz?
kimseye hiç bir faydası olmayan bir hareket erden'in yaptığı. sadece kendi kafasını rahatlatacak, kulübe katkısı sıfır.
dursun'sa dursun, yönetimdeki baska isimlerse onlar, bırakıp giderek bunların ekmeğine yağı sürdün. baska da bir boka yaramadı. bugün erden'i yiyecekler yarin baska birini.
bırakıp gitmek demek onlar haklı demek, artık ugrasılmaması için uzaklasıyorum ben ne bok yerseniz yiyin demek.
bu yaptığı hareketin hiçbir manası yok bana kalırsa. temizsen mücadele edeceksin savasacaksın. 1 2 sene sampiyonluktan sonra her seferinde şaşmaz benzeri seyleri yasıyoruz. avrupa kupası alamamamız bunla alakalıysa bu yapı sürekli bozuluyorsa bunlarla kal isim vererek savas altın harflerle yazdır ismini kulüp tarihine.
böyle kaçarak değil.
İsmi başkaları verecek işte yav.biri de çıkıp demiyor ki bu fesatlıkla, isim vermeden sadece bırakarak nası mücadele edeceksiniz?
kimseye hiç bir faydası olmayan bir hareket erden'in yaptığı. sadece kendi kafasını rahatlatacak, kulübe katkısı sıfır.
dursun'sa dursun, yönetimdeki baska isimlerse onlar, bırakıp giderek bunların ekmeğine yağı sürdün. baska da bir boka yaramadı. bugün erden'i yiyecekler yarin baska birini.
bırakıp gitmek demek onlar haklı demek, artık ugrasılmaması için uzaklasıyorum ben ne bok yerseniz yiyin demek.
bu yaptığı hareketin hiçbir manası yok bana kalırsa. temizsen mücadele edeceksin savasacaksın. 1 2 sene sampiyonluktan sonra her seferinde şaşmaz benzeri seyleri yasıyoruz. avrupa kupası alamamamız bunla alakalıysa bu yapı sürekli bozuluyorsa bunlarla kal isim vererek savas altın harflerle yazdır ismini kulüp tarihine.
böyle kaçarak değil.
Benim de aklıma ilk gelen şey bu.madem Icardi bu kadar bağlı bu adama ona da güle güle diyelim yavaştan