Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Vallahi 48 yaşındayım. Bugüne kadar gözleri dola dola bunları anlatarak istifa eden bir yönetici görmedim.

Bizim bilmemiz ayrı bir yöneticinin çıkıp bunları konuşması ayrı. Erden Timur kıvılcımı yaktı gerisi gelir umarım.

Dursun'dan başlayarak...

Burasi duygularla yonetilebilecek bir kurum degil. Kusura bakmayin. Turkiye'nin en elit kurumunda yoneticilik kolay degil. Biliyorum dinazorlar falan... Ama bu is boyle olmaz benim kafama yatmayan bu. Plani da yok ustelik sordular simdi yok iste cevap bilmiyorum ne olacak diyor. Cikip cat cat dersin bizde deriz tamam adam bir plan cercevesinde hareket edecek. Dislanmis, tamam. Yanlis mi ? evet. Haksizliga ugramis midir ? Elbette. Abi calisan insanlariz. Herkese hepimize oluyor. Bugun bile basima geldi. Oluyor, olacakta. Neyse, yapacak birsey yok, ayriliyorsa basarilar kendisine cunku bir plani yok. Haksizliga ugradigini dusunuyorum bende ama bunun cozumu bu aciklamalarla doldurulamaz.

Çok metanetli ve lider profili olan bir adam karakter ve kalitesinden bu şekilde konuşuyor ikincisi içindeki Galatasaray sevgisi çok derin ..

"Her Galasaraylı böyle bir şey ister. Bir şye yapacaksanda kırmadan dökmeden yapmak gerekiyor"

bu adam desteği bulduğu gün aday olur ... ama o desteği bulmazsa aday olmaz.

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Adamın arkasından iftira atıp yüzüne gülmeye çalışmışlar adam tiksinmiş bırakmak istiyor, o kadar doğal ki bir durum.

çekmeyecek sponsorlukları(kendininkileri ) ama aracı olduğu sponsorluk veren diğerleri "Erdene bunu yaptınız - nah size sponsorluk " derse şirketler ayrı tabi.
Erden için demiyorum hatta yine yardım eder ama icardi, Zaha gibi katkıları kimse yapmaz bu saatten sonra.
Dursun ve metin bu zamana kadar bu kadar hacim yaratmayı becerememiş insanlar. Fırsat transferi çıktığında net olarak sıçtık diyeyim, acun ve aliden transfer çalımlarını izle şimdi.
Umarım sağlam adamlarda olmaz bu iş.

..

Ekli dosyalar

• IMG_0591.webp
    IMG_0591.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 42
Amacı bir sonraki seçimde başkan adayı olmak olduğu için, ayrılmasındaki asıl neden olan DÖ’ye giydirmeyecektir ama fikir ayrılıklarının altını çizecektir. Fbtö’nün yaptıklarını da asıl neden olarak göstermeyecektir. Ayrılma nedeni olarak kulüp siyaseti diyecek, Galatasaray’a dışardan da hizmet edilir diyecek ve mevcut yönetimin performansına göre çizgisini gelecek seçime doğru kademe kademe muhalif bir çizgiye çekecektir.
Tam olarak böyle oldu. Bir sonraki seçimde başkan adayı olacaktır çok olağan üstü şeyler yaşanmazsa. Mevcut yönetimin performansına göre ibrasızlık ve erken seçim de ihtimal dahilinde.

Bu konuda düşüncemi daha önce de söylemiştim zaten

Ama bugünkü açıklamalardan sonra tekrarlamak istedim

Bu olaylarda en suçsuz adam Erden Timur'dur

Çünkü bu adam Türkiye'nin en büyük ailelerinden birinin üyesi tarafından defalarca tehdit edildi

Yetmedi malum camia tarafından defalarca tehdit edildi

Bunlar yetmemiş gibi bir de kendi camiası tarafından eleştirildi

Ve adam halen devam etmek istediği halde taraftar dışında camiadan kimse sahiplenmedi

Benim taraftar olarak hakkım varsa her türlü helaldir kendisine

Yolu açık olsun

Son düzenleme:
icardi hakkaten getmeğe çalışıyor bu şekil belirtiyor ise.

Dursun hem Metin Öztürke, hem Erden Timura ilk secime benimle olun sonra sana 2024'de baskanligi birakirim demistir belki.

Secime yaklasirken Metini belki yine peskes isi ile 2 sene devam yaninda kalmasina ikna etmistir, Erden Timur ama halen ilk söylenilen projeden sasmamistir diye iftira falan baslamis olamaz mi?

"Dursun başkanın yanınıza olduğunu düşünüyor musunuz bu süreçte ? Aileniz nasıl etkilendi?" gibi soru geldi.

net cevap veremedi buna - hedefe koyamadı dursunu başkan olduğu için muhtelemen.

Icardi nin yerinde olsam erden yoksa bende yokum derim zaten diyecektir ozaman dursun metin ozturk eline eteğine kapanmaya gider senlik var hazır olun

Burasi duygularla yonetilebilecek bir kurum degil. Kusura bakmayin. Turkiye'nin en elit kurumunda yoneticilik kolay degil. Biliyorum dinazorlar falan... Ama bu is boyle olmaz benim kafama yatmayan bu. Plani da yok ustelik sordular simdi yok iste cevap bilmiyorum ne olacak diyor. Cikip cat cat dersin bizde deriz tamam adam bir plan cercevesinde hareket edecek. Dislanmis, tamam. Yanlis mi ? evet. Haksizliga ugramis midir ? Elbette. Abi calisan insanlariz. Herkese hepimize oluyor. Bugun bile basima geldi. Oluyor, olacakta. Neyse, yapacak birsey yok, ayriliyorsa basarilar kendisine cunku bir plani yok. Haksizliga ugradigini dusunuyorum bende ama bunun cozumu bu aciklamalarla doldurulamaz.
Ülke çok mu farklı Galatasaraydan. Adam şu ülkede sıfırdan 120 milyarlık değer yaratmış.
Galatasaray iç siyaseti vız gelir tırıs gider erdene. Adamın olayı net duygusal, sen yap seni namusla, şerefle itham etsinler diyor.
Bazıları için namus önemlidir, adama bu konuda hassasiyeti var diye ne diyelim niye namuslusun mu diyelim adama.

Erden için demiyorum hatta yine yardım eder ama icardi, Zaha gibi katkıları kimse yapmaz bu saatten sonra.
Dursun ve metin bu zamana kadar bu kadar hacim yaratmayı becerememiş insanlar. Fırsat transferi çıktığında net olarak sıçtık diyeyim, acun ve aliden transfer çalımlarını izle şimdi.
Umarım sağlam adamlarda olmaz bu iş.
Tam da bu nedenden ayrılıyor abi adam işte...

2 senedir neler çektim - 1 kere yanımda durulmadı - şimdi gidiyorum.

aslında en güzel hamle... ben taraftar olarak "hadi bakalım Metin ...Dursun...görelim bu adamsız ne yapıyorsunuz" diye.

baktığın zaman TOKSİK olmadan en güzel hareketi yaptı şu an adamlara. Değeri daha çok anlaşılacak...
anlaşılınca X yönetim kadrosu ilk bu adamın kapısını çalacak... öyle ortamlarda dikkat etmesi lazım işte.

Geri
Üst Alt