Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw ali koç'un üstüne basa basa yıpratmaya çalıştığı, rakibin en çekindiği adamı kendi kendimize yedik. komedi gibi ya.
Anlayana davul zurna saz, anlamayana zurna soksan az.Dursuncuların enayiliğini konuşalım biraz da
Erden kalır diye 7/24 dursunu savundular erden gitti dursunu boşu boşuna desteklemiş oldular
Bunlara siz dursunu tanımıyosunuz,erden yarın gider florya da peşkeş çekilir armut gibi kalırız diyip 800 sayfa laf anlattık ama burunlarından kıl aldırmadılar
abi sen çalıştığın yerde patron dahil herkes tarafından kenara atıldıysan - her haltta ortaya atılıyorsan sen ne yaparsın misal... bir detayda sıkınıt çıksa "kesin Ertuğ yapmışır" dense misal... ne yaparsın ?Ben daha yeni izleyebildim toplantıyı işten. Yorumlara da fazla bakamadım.
Ben mi bir şey kaçırıyorum. Diyor ki kulüp içinde iftiralar var, sürekli uğraşanlar var ve bu yüzden çekiliyor değil mi? İyi de bu iftiraları sallayan var mı? Yok gibi bir şey. Kulübe zarar veriyor mu? Vermiyor.
Tamam iftira yemek dünyanın en iğrenç olayıdır ben de farkındayım da, abi it ürür kervan yürür ya. Gerçekten tek sebep bu mu ben mi bir şey kaçırdım?
Bir de içeride bunlarla baş edemezdim, susmak zorundaydım dedi, evet aynen öyle susmak zorunda kalırsın. Ben olsam ben de susardım ama dışarıdan ne yapacaksın? Adamlara her gün küfür mü edeceksin? Nasıl baş etmeyi planlıyor bu vatandaşlarla ben anlamadım.
Galatasaray yine şampiyon olursa Erden Timur'un efekti ciddi zarar görecek demiş Gökhan Dinç. O açıdan bakınca haklı. Bence bu işe kalkışanlar da buna güvenerek bir kumar oynadı. Ama oyuncuların kafasında bu olursa ne olacak orayı kimse sorgulamıyor. Berbat bir durumun içine sokuldu camia.
dışarıdan ne yapacaksın? Adamlara her gün küfür mü edeceksin? Nasıl baş etmeyi planlıyor bu vatandaşlarla ben anlamadım.
Abi ama bu normal bir iş değil ki, bu gönüllü yapılan bir iş. Bu işte bu tip şeylerle karşılaşacağını tahmin etmen gerekir. Benim başıma bunlar gelse tabii ki dayanamam ama bu adamlar zaten bu tip sürtüşmeleri göz önüne alarak yapıyorlar. Dursun Özbek anladığım kadarıyla arkasında durmamış bu tamam. Kenara atmış olsa yönetimde bulunma teklifi vermezdi ya da AŞ'de çalışma teklifi.abi sen çalıştığın yerde patron dahil herkes tarafından kenara atıldıysan - her haltta ortaya atılıyorsan sen ne yaparsın misal... bir detayda sıkınıt çıksa "kesin Ertuğ yapmışır" dense misal... ne yaparsın ?
dışarıda lobi çalışacak- destek arayacak - bulursa başkan olacak. olan bu.
toksik ortamda çalışamazsın abi iyi niyetle. mümkünatı yok.
bir yandanda düşün adam işinden ailesinden uzak kalıyor ... bu ortamda çalışma inadı yüzünden hayatının o kısmınada zarar mı versin adam misal.
ayrılması çok doğru - hedefltekiler görülüyor , zamanla daha fazlasıda çıkar... vakti geldiğinde daha güçlü gelir.