Yahu neden şaşırıyorsunuz.
Bu genel kuruldan hiçbir halt olmaz.
Bunların alayı sözde Galatasaraylı.İçlerinde çokçada günahkarların takımını tutanda vardır.
Mesela hayri kozak denen adam.Bu tarz adamların Galatasaray umrumda değil.Adam ego patlaması yaşıyor.Oraya gidip kendini tatmin ediyor.Bunların alayı böyle.İşte erden timur gibi gerçek Galatasaray sevdalılarını kabul etmiyorlar.
Bu liseci zihniyetin ve genel kuruldaki bu kabuğun kırılması şart.Aksi taktirde hem ekonomik hem avrupada sürekli başarı mümkün değil.
Bu klübe başkanlık yapabilecek öyle güçlü isimler bulunurki ama bu zihniyet buna izin vermiyor.Bu adamlar geldiğinde erden gibi rahat bırakmıyorlar.
Düşünün dursun özbek gibi bence çok fazla başkanlık vasfı olmayan bir adam sırf liseli ve çok varlıklı olmamasına rağmen belli başlı nakit akışını sağladığı için başkan olabiliyor.Çünkü bunlarda başka başkan adayı çıkaracak çap yok adamda yok.
Benim düşüncem çok zor ama üyelik sistemi gözden geçirilmeli.Ve futbol takımı liseli öğrenciler tarafında kurulmuşdur.Lise bu klübün olmazsa olmasıdır.Hatta gurur kaynağıdır.
Fakat Galatasaray spor klübü inanılmaz bir büyüme göstermişdir.Taraftar potansiyeli,başarılarıyla artık kabuğuna sığmıyor.Başta dediğim gibi bu kabul kırılmalıdır.Az olsun benim olsun zihniyetine bırakılmamalı bu klüp.
Ben hep söylerim bizim o 96-2000 kadrosu olmasaydı..O Fatih terim ve kadrosu o başarıyı yakalamasaydı yemin ederim bu genel kurul yapısıyla bjknin bile gerisinde kalırdık.Hala o dönemdeki ivmenin ekmeğini yiyoruz.
iPhone cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi