Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Her 2 sene art arda champ olduğunda ekibimiz

boş yapacaksa istifasının bir anlamı olmaz , zira ona yapılanı oda taraftara yapmış olur

taraftarın öyle yada Boyle gücünü histtetmesi gerekiyor yönetimlerin , 2 maç da sıfır taraftar kartı oynamak lazım
UltrAslam maalesef mama tayfa. Fener maçında bile Erden Timur ye bağırılmadı. Dursun bağlamış muhtemelen. Ben inanılmaz şaşırdım Timur ismi haykırılmayınca. Hatta koreografide bir yer bile ayrılırdı bağlama çekilmese.

Simdi Fenerliler Mourinho geldi, bak Erdem kacti diyecekler, eminim. Valla bu seneki sampiyonluk cok ama cok onemli. Hem 5. yildiz icin, hem Fener bir ton para harcayacak, sampiyon olursak bir daha belleri dogrulamaz.

ben tamamen iç siyasetle ilgili olduğunu düşünmüyorum göreve gelirken binlerce kişilik camianın içinde kendinden farklı düşünen veya tamamen kıskançlıktan ötürü karşı çıkanların olacağını bilerek gelmiştir. muhtemelen bizim bilmediğimiz ve büyük ihtimalle hiç bilemeyeceğimiz sebepler, dengeler vardır o yüzden üzerine gitmenin anlamı yok en doğru kararı verecektir kendisi

ulan sampiyon olup kaosa giden dünyada tek kulüb olabiliriz!!!

Kararına saygı duyuyorum, muhtemelen ben bu kadar bile fedakarlık göstermezdim ama bizi bu sezon yıkacak hamlenin bu olduğu açık. İki senelik mutluluk için teşekkürler.

Çok üzüldüm ama tek tesellim kadronun omurgası iyi.Çok saçmalamazsak transferde yine şampiyonluğa oynarız, Okan hocama güveniyorum.

Veda etmek dışında bir şey yapacağını sanmıyorum

yola devam ediyorum dese morunyo havasi falan komple yok olur

ama birakacaktir kesin

1717439462961.webp

Serefsiz teroristlere karsi kararindan vaz gecmeli

Terör örgütü elebasi yali cocugu yanina farkli örgütlerden terorist toplamis

Güclü bir yönetim sart

Köpekler istedi diye atlar ölmesin

canımı çok sıkan bir mevzu.

erden beyi tanıdığımız galatasaray basket maçları görüntüleri aklıma geliyor

galiba ağlayacağım.

1717439926153.webp