Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.509
- 40.203
- 3.413
Şu son olaylarin uzerine bugun erden timur cikip NKFVAS deyip devam ediyorum demezse bir daha konuşmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün ne yazıldı çizildi?gidecek ama dünkü yazılan çizilenleri görüp duyduktan sonra kendi ağzından ne sertlikte konuşacak ya da içini dökecek merak ediyorum.
sonuna kadar arkasındayım bu adamın.
2026 seçimine kadar iyi çalışıp biraz lobi yapmalı ve aday olmalı . inancım bu yönde.
öğle yemeği yemesin mi ordaki insanlar11 cok erken abi öğle arası yapsana herkes izlesin
Dursun'da karışısına geçti - hem camia hem yönetim içinden dışlandı / hiç bir fikir desteği olmadıdün ne yazıldı çizildi?
Florya - kemerburgaz projelerinde fizibilite oluşum maliyet aklına gelebilecek her türden tutat yazılı kayıtlı ayan beyan ortada değil mi?Dursun'da karışısına geçti - hem camia hem yönetim içinden dışlandı / hiç bir fikir desteği olmadı
Fatih Altaylı'nın yazıları vs vs.
adam son periyotta tek başına çalışmış o ortamda - bride dursun yanına koydu seçime 15 gün kala heryerde...
şu NEF teki sponsorluk ve florya projesi konusu yüzündne "hemen para koparalım - paramıza kimse çökmesin"ciler hemen erdene yürümüşler işte.
bir allahın kuluda höst diyememiş. benim anladığım bu.
adamda çalışmak istemez tabi kendisini istemeyn yönetimin yanında. nasıl istesin.
Güzel olsun , şu rakibe malzeme verme zamanı değil bu zaman ,birlik olma vakti.Bitmek bilmeyen türlü türlü taklalar ,cambazlıklar 7/24 karşımızda dönerken.Ne oluyor ise olsun artık, önümüze bakalım.
öyle olsa bile artniyetli olan "bak kendi firmasıyla ucundan girecek -biz- yapacğız diye - sıcak para alacak devamlı" ya getirrler.Florya - kemerburgaz projelerinde fizibilite oluşum maliyet aklına gelebilecek her türden tutat yazılı kayıtlı ayan beyan ortada değil mi?
Kesinlikle hemfikiriz .Denetleme planlama ,destekleme yok sadece eleştirme .Kesinlikle bu inşaat konuları yüzünden kırıdı yaa.Bende böyle düşünüyorum.Yazık yaaa.öyle olsa bile artniyetli olan "bak kendi firmasıyla ucundan girecek -biz- yapacğız diye - sıcak para alacak devamlı" ya getirrler.
belkide dursun o yüzden pay satışı il buişi yapma peşinde - baştan alacak verecek belli olsun sonrası sırf inşaat süreci diye...
böyle bir camia ortamında kimse cebinden ya da kendi şirketiyle gsye yardım etmek istemez - hep "laf çıkar - cebine indiiryor " derler endişesi varsa.