Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Erden Timur'un şirketini Galatasaray'a yönetici olduğunda 800 defa denetleyenler , acun ılıcalı'nın zenginliğini denetledi mi ? Birçok neden var ortada Uçaklar konusundan adnan'a kadar, Galatasaray'a yaptıklarınız yeter! Artık üst tabakaya dokunun

Erden Timur'un şirketini Galatasaray'a yönetici olduğunda 800 defa denetleyenler , acun ılıcalı'nın zenginliğini denetledi mi ? Birçok neden var ortada Uçaklar konusundan adnan'a kadar, Galatasaray'a yaptıklarınız yeter! Artık üst tabakaya dokunun
İşlerini yaptırdıkları adamı niye incelesinler yav.

iftira mıdır doğru mudur bilmem.

"konusulan iddialara gore benim anladigim kadariyla sportif as'de kafasina göre takilmis ve kulubu cok bilgilendirmemis. sonra da bazi yoneticiler acaba dolandiriliyor muyuz diye merak edip bakmis. baskan da kemerburgaz'da sunlari sunlari yapacaktin yapmadin,verdigin sozleri tutmadin demis. yoneticiler de sponsor buldum diyor daire satiyor, insaata kum getirmis 10 kat fiyatina seklinde baskana rapor sunmus. sonra baskanla ipler kopmus. hatta icardi'ye alacaklarina karsilik dubai'de daire vermis sonra kulube bu kadar bu daire diye fatura kesmis ama daire fiyatinin ustundeymis. bu iddialar dogruysa baskan haklidir. degilse adama iftira atilmistir. iftirayi tasimak da kolay degildir."

Pandemide kimse elini cebine atmazken stad sponsorluğunu veren adam klübü dolandırmış aynen.Pürü pak bir adam Erden Timur bok atanlar çekemeyenlerdir

Nerde yayınlanacak bilen var mı? Bizim youtube hesabında yayınlanmaz diye tahmin ediyorum.

Kemerburgaz, ada, boey, sponsorluklar, ıcardi torre mertens
Sağ ol kral teşekkür ederiz.

Düşünsenize bütün senaryo bir false flag operasyonu ve Erden arka planda rahat bir şekilde devam edecek resmi olmasa da
O saklanılacak bişey değil ki hemen öğrenilir. Ayrıca Erden Timur'un bulunduğu konum itibariyle göz önünde olması gerekiyor sadece transfer değilki olay.

iftira mıdır doğru mudur bilmem.

"konusulan iddialara gore benim anladigim kadariyla sportif as'de kafasina göre takilmis ve kulubu cok bilgilendirmemis. sonra da bazi yoneticiler acaba dolandiriliyor muyuz diye merak edip bakmis. baskan da kemerburgaz'da sunlari sunlari yapacaktin yapmadin,verdigin sozleri tutmadin demis. yoneticiler de sponsor buldum diyor daire satiyor, insaata kum getirmis 10 kat fiyatina seklinde baskana rapor sunmus. sonra baskanla ipler kopmus. hatta icardi'ye alacaklarina karsilik dubai'de daire vermis sonra kulube bu kadar bu daire diye fatura kesmis ama daire fiyatinin ustundeymis. bu iddialar dogruysa baskan haklidir. degilse adama iftira atilmistir. iftirayi tasimak da kolay degildir."
Laf olur diye Nef'i hep uzak tuttu yöneticiliğinde. Bunların iftira olduğu çok açık. Zaten o dokunmuştur en çok. Son 5 senedir kulübe en fazla para vermiş adamdır Erden Timur.

şu kritik sezonda gitme be ulan. bu sezon kırılma noktası. uzar gideriz sonra.

ufak masa - tek sandalye - ufak merkan - GS logosu yok ...

ah ulan cızladım resmen ya 2 senenin üstüne.

bunca medyanın mikrofonunun olması ayrılmış bir sportif aş görevlisinin belli ediyor bu adamın ne kadar önemsendiğini...

Geri
Üst Alt