Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.611
- 101.808
- 5.238
dursun övüyoNe oldu? Yine ne halt yedi Allahın cezası herif?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun övüyoNe oldu? Yine ne halt yedi Allahın cezası herif?
Bu ne anlatıyor yahu... Ben cevap yazıp güzel ellerimi yoramiycam.
Abi bu dinaazorlar hep olacak bunlar gitse bunların oğlu torunu olacak düşmeyecek yakalardan ben açık söylüyorum benim kendi adıma dursun başkandan şüphem yok zaten duruşunla arası kötü olsa belli ederdi şampiyonlukta falan yan yanalardı bu metin Öztürk denen adam çok tehlikeli bundan kurtulmak farz oldu
Taraftarın desteği olmadan hiçbirşey değiller.Belli ki kulüp içindeki soyguncular, Erden’i de yemişler. Küçük olsun bizim olsun zihniyetindeki çorbacılar bizi durmadan aşağı çekiyor.
Bence oluşumla alakası yok birkaç bin kişi Florya rantına göz dikmiş taraftar bir şekilde engel olmalı bu işe. Onun dışında stadyumun inlemesi korkulacak bir şey değil aksine keşke her maç 90 dakika inlese de bir an önce kökten çözüme gidilseBence bilmedigimiz olusumlar var satır aralarında hep bahsetti Erden Başkan .beklemekten başka çare yok.Yalniz korkum 1-2 maç kaybedersek Allah korusun stad Erden Timur diye inler durur.
İcardi keyif adamı reis enn fazla telefonla aramıştır yavİcardi'den akşam rakı sofrası paylaşımı gelebilir. Adamı efkar basmıştır.
Abi bu kulüp acilen liseli zihniyetinden kurtulmalı gerçekten bak bunlar bitse bunların çocukları gelecek bunların amacı yemek hepsinin gayesi adada eğlenmek Galatasarayımızın varlıklarından istifade etmek ben herşeye rağmen dursun başkanın temiz biri olduğunu düşünüyorum erden Timur’u bu gün yiyenler yönetimden ziyade kulübün içindeki bunak takımı gerçektenBen erden hariç hiçbirisin koşulsuz şartsız Galatasarayı sevdiğini düşünmüyorum.İşte hep iyi giderken bu gibi problemlerin çıkması bundan.
Dursum özbek muhtemelen yönetime istemişdir erden timuru..Ama erden timurun istememesini çok normal karşılıyorum.liseci zihniyet çok büyük sıkıntı.Bence tabiki sıkıntılı bir tip olabilir ama metin öztürk falan devade kulak.
Mesela ben yönetimde olsam erden timur gibi bir adam olacak sırtımda taşırım.Galatasaray için kıskançlılmıi egoymuş hepsini bir kenarıya koyarım.Hatta onunla birlikde direk istifa ederim.Buda ne kadar doğru tartışılır.Belkide istifa etmek yeerine kalıp mücadele etmek gerekir.
İşte diğer camialarla olumsuz anlamda tek farkımız bu.
Genel kurulda yönetici profili olarak Çok fazla sözde Galatasaraylı var.
Dinozorlardan bahsetmiyorum bile.Bunların çuğunun Galatasaray maçı falan izlediğini düşünmüyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi