Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Açıkçası üzücü bir durum oldu ama çıkan haberlerden sonra bunun olmasını bekliyordum o yüzden çok şaşırmadım. Erden Timur 2 sezon boyunca çok önemli katkı ve emekler sağladı bir taraftar olarak kendisine çok teşekkür ederim. Bırakma sebeplerinden özellikle haksız eleştiri ve ithamlar konusunda oldukça haklı olduğunu düşünüyorum ve Galatasaray'da artık başarılı insanların daha çok takdir görmesi gerekiyor. Fakat Galatasaray camiası özelinde Erden Timur'u eleştiren kesim maksimum %10'sa Erden Timur'u destekleyen ve takdir eden kesim %90'dır bu kadar büyük bir desteğe rağmen devam etmemesinin biraz hayal kırıklığı yarattığı düşüncesindeyim.

Son düzenleme:
İcardi'den akşam rakı sofrası paylaşımı gelebilir. Adamı efkar basmıştır.

Abi bu dinaazorlar hep olacak bunlar gitse bunların oğlu torunu olacak düşmeyecek yakalardan ben açık söylüyorum benim kendi adıma dursun başkandan şüphem yok zaten duruşunla arası kötü olsa belli ederdi şampiyonlukta falan yan yanalardı bu metin Öztürk denen adam çok tehlikeli bundan kurtulmak farz oldu

Ben erden hariç hiçbirisin koşulsuz şartsız Galatasarayı sevdiğini düşünmüyorum.İşte hep iyi giderken bu gibi problemlerin çıkması bundan.
Dursum özbek muhtemelen yönetime istemişdir erden timuru..Ama erden timurun istememesini çok normal karşılıyorum.liseci zihniyet çok büyük sıkıntı.Bence tabiki sıkıntılı bir tip olabilir ama metin öztürk falan devade kulak.

Mesela ben yönetimde olsam erden timur gibi bir adam olacak sırtımda taşırım.Galatasaray için kıskançlılmıi egoymuş hepsini bir kenarıya koyarım.Hatta onunla birlikde direk istifa ederim.Buda ne kadar doğru tartışılır.Belkide istifa etmek yeerine kalıp mücadele etmek gerekir.
İşte diğer camialarla olumsuz anlamda tek farkımız bu.
Genel kurulda yönetici profili olarak Çok fazla sözde Galatasaraylı var.
Dinozorlardan bahsetmiyorum bile.Bunların çuğunun Galatasaray maçı falan izlediğini düşünmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence bilmedigimiz olusumlar var satır aralarında hep bahsetti Erden Başkan .beklemekten başka çare yok.Yalniz korkum 1-2 maç kaybedersek Allah korusun stad Erden Timur diye inler durur.
Bence oluşumla alakası yok birkaç bin kişi Florya rantına göz dikmiş taraftar bir şekilde engel olmalı bu işe. Onun dışında stadyumun inlemesi korkulacak bir şey değil aksine keşke her maç 90 dakika inlese de bir an önce kökten çözüme gidilse

Ben erden hariç hiçbirisin koşulsuz şartsız Galatasarayı sevdiğini düşünmüyorum.İşte hep iyi giderken bu gibi problemlerin çıkması bundan.
Dursum özbek muhtemelen yönetime istemişdir erden timuru..Ama erden timurun istememesini çok normal karşılıyorum.liseci zihniyet çok büyük sıkıntı.Bence tabiki sıkıntılı bir tip olabilir ama metin öztürk falan devade kulak.

Mesela ben yönetimde olsam erden timur gibi bir adam olacak sırtımda taşırım.Galatasaray için kıskançlılmıi egoymuş hepsini bir kenarıya koyarım.Hatta onunla birlikde direk istifa ederim.Buda ne kadar doğru tartışılır.Belkide istifa etmek yeerine kalıp mücadele etmek gerekir.
İşte diğer camialarla olumsuz anlamda tek farkımız bu.
Genel kurulda yönetici profili olarak Çok fazla sözde Galatasaraylı var.
Dinozorlardan bahsetmiyorum bile.Bunların çuğunun Galatasaray maçı falan izlediğini düşünmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi bu kulüp acilen liseli zihniyetinden kurtulmalı gerçekten bak bunlar bitse bunların çocukları gelecek bunların amacı yemek hepsinin gayesi adada eğlenmek Galatasarayımızın varlıklarından istifade etmek ben herşeye rağmen dursun başkanın temiz biri olduğunu düşünüyorum erden Timur’u bu gün yiyenler yönetimden ziyade kulübün içindeki bunak takımı gerçekten

Olan oldu erden Timur bıraktı umarım bundan sonra süreç iyi yönetilir dursunlar başkanlığını göstersin artık inletsin ortalığı bu sene şu koç ve avanelerine pabuç bırakmasınlar yeterli

Yık de yıkalım o pilavcı tayfayı… yeter artık. Galatasaray taraftarı kulübü ele geçirmelidir…

Geri
Üst Alt