Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Nedense hala umudum var kalacağına dair.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yiprandim yoruldum gibi aciklama yapacaksa hic cikmasin oraya

Emeklerin yadsınamaz ama bu ne naz be kardeşim elini ayağını mı öpelim istiyosun, yaptığın iş de taş taşımak değil nihayetinde. Diğer yaptıkları belki çok önemliydi ama bu yıl yapılan yapılmayan transferler, tutmayan bi sürü transfler sihirbaz olmadığını da göstermiştir.

Devam eder etmez bilemem ama galatasaray her zaman olduğu gibi yoluna yine büyük başarı hedefleriyle devam edecek.

Erden Timur gidecekse bile bunu fırsat gören elini ovuşturan iç ve dış mihraklar boşuna heveslenmesinler.

Görevi bıraktım dese de bir şekilde desteğini verecek önemli bir galatasaray neferidir.Bunu unutmayın.

Büyük bir aile ve muazzam bir taraftar sevgisine sahip dünya da eşi benzeri olmayan bir kulübüz.

metini gider fatihi gelir o gider okan gelir haldun gider erden gelir erden gider başkası gelir ama bu gezegen üzerinde bir gerçek varsa o da galatasarayın var olduğu süre boyunca tarihe her zaman iz bıraktığı gerçeğidir.

Kozmik farkımız var var ki erden gibi adamlar bu kulüpten çıkabiliyor.

Gerçekleri ortaya dökme vaktidir.

Dökül başkanım arkandayız.

giderse boku yedik
gidecek ama dünkü yazılan çizilenleri görüp duyduktan sonra kendi ağzından ne sertlikte konuşacak ya da içini dökecek merak ediyorum.

sonuna kadar arkasındayım bu adamın.

2026 seçimine kadar iyi çalışıp biraz lobi yapmalı ve aday olmalı . inancım bu yönde.

Bazı şeyler bende kalsın kırıldığım noktalar var ama biz Galatasaray için her ne pozisyonda olursa olsun nerede ne zaman göreve çağırılırsak koşarak geliriz der helalleşir ve kalkar gider ...

Hikaye anlatırsa kendisine yakıştıramam.

pür dikkat her kelimesini dinleyeceğim. ince mesaj verecek adamda değil çok kibarada yatabilir ama yani... bir şeyler söylemesi lazım artık .

Kaçış planını açıklayacak sanırım

Eurovisionda umarım arabesk müzikler atmıştır üyeler. Yarın akşam bı odaya kapanıp oy vereceğim, neşeli müzik çekemem. Umarım her pisliği döker Erden bey, dokmesse kirilirim. Dokerse de neden seçimden önce açıkca konusmadin diye sitem ederim

Bu meseleyi artık fazla uzatmadan neticelendirmek gerekiyor.
neticelendi zaten.

burda sadece biraz iç yüzünü öğrenmek istiyor taraftar - muhtemelen gene kibar olacaktır giydirmeyecektir. Sorulacak sorular önem taşıyacak.

bizim taraftar olarak yapmamız gereken takımı kulübü gne desteklemektir.

bu konulara ara verip vakti geldiğinde yönetimsel durumlarda konuşulur tekrar.

çok zor sezon var - taraftar burnundan solusa bile beklemeli o noktada. bende onlardan biriyim.

Dikkat edin Ali Koc nasil kesti Erden Timur ile ilgili konusmayi... Kulup icindeki Erden Timur dusmanlarini iyi incelemek lazim, bu isin arkasindan da bir sekilde Ali Koc cikacak gibi. Emegi gecen herkesin ABV. Su adami bir sekilde kopardilar takimdan. Dursun Ozbek bilsin ki, bu sene ilk basarisizlikta once tribunler "Erden Timur!", sonra da "Istifa!!!" diye inler.

Geri
Üst Alt