Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Böyle durumlarda aile genelde kararı etkiler. Eşi ve ailesi devam etmesini istememiştir muhtemelen. Yalı çocuğununda da aynı durum vardır muhtemelen ama onda öyle bir kibir ve kompleks var ki hiç kimseyi dinlemez. Erden timur duygusal bir adam

Dikkat edin Ali Koc nasil kesti Erden Timur ile ilgili konusmayi... Kulup icindeki Erden Timur dusmanlarini iyi incelemek lazim, bu isin arkasindan da bir sekilde Ali Koc cikacak gibi. Emegi gecen herkesin ABV. Su adami bir sekilde kopardilar takimdan. Dursun Ozbek bilsin ki, bu sene ilk basarisizlikta once tribunler "Erden Timur!", sonra da "Istifa!!!" diye inler.
Bu ülkede birşey hakkında düşündüğün en yüzeysel ve ilk şey neyse o çoğu zaman doğrudur. Yalı çocuğunun eniştesi ve içimizdeki irlandalılar olağan şüpheliler

Dikkat edin Ali Koc nasil kesti Erden Timur ile ilgili konusmayi... Kulup icindeki Erden Timur dusmanlarini iyi incelemek lazim, bu isin arkasindan da bir sekilde Ali Koc cikacak gibi. Emegi gecen herkesin ABV. Su adami bir sekilde kopardilar takimdan. Dursun Ozbek bilsin ki, bu sene ilk basarisizlikta once tribunler "Erden Timur!", sonra da "Istifa!!!" diye inler.
şaşırtmazki - kuruldaki karşıt tiplerin kendi işlerinde karşılarına koç hep çıkablir - hatta ticari açıdan ilişkisi olanlarda mutlaka vardır. ordanda itemeleme %100 var.

dursun özbek CL kazansak bile nefret edeceğim ve asla yeniden herhangi bir seçim kazanmamasını istiyorum.

Dursun özbek ve metin öztürk kusura bakmayacak ama tebriğin çoğunu tabii ki erden timur alacaktı. sırf bu kıskançlığınız yüzünden adamı bir şekilde yemişsiniz. zaten bu adam olmasaydı, siz seçimi bile kazanamazdınız.

Daha dün haluk ve gokhan demedi mi yav bizzat dursun ikili oynamış. Arkasından ayrı yüzüne farklı konuşmuş. Onu da mı Koç ayartti.

Daha dün haluk ve gokhan demedi mi yav bizzat dursun ikili oynamış. Arkasından ayrı yüzüne farklı konuşmuş. Onu da mı Koç ayartti.
Tumuden Koc sorumludur demiyorum ama atesin harlanmasinda kesin katkisi olmustur. Dursun zaten yanar doner, bakti ki pabuc pahali satmistir Timur'u. Hic sevemedim su herifi.

ikisinede uyzu olduğum tek olay "zaten biliyoduk ... dillendirmedik" ...sonra gazeteciyim haberi vrmek zorundayım demeyeceksiniz.

vercen taraftara ismi ... tabi bu isimler dolaylı yoldan sizi besleyenlerse bilemem. kulüp içi haber vs.

Dinç umarım erden timur bahsetmezse konuşur ne biliyorsa.

Koç ayrıca telefon açıp tehdit etmiş olabilir, bunu kimse bilemez.

Dışarıdan baskıda olabilir, Florya mevzusu da olabilir ya da hakikaten kişisel sağlık ailevi sorunlar vs. de olabilir yarın açık konuşursa öğreniriz. Benim tahminim başarılar olumlu şeyler medyada taraftarda hep kendisine mal edildiği için içerde oluşan kıskançlıkla Erden'i bir şekil pasifize etmek suretiyle ileride gelecek başarıları kendi üstlerine almak için bu duruma gelindi.

İyi yaptiklarina iyi, kotu yaptiklarina kotu. HY deyisiyle “dogru duvar yikilmaz” :)
Sonuçta bu olaylar 1-2 hafta da olmadı ki. O zaman haberlerini ona göre yapsalardı doğruları bilseydik. Doğru duvar yıkılmazdan ziyade nerede nereden rüzgar eserse durumu oldu bu biraz.

Yarın sonrası taraftar da kulüp de uzatmamali artık bu süreci. Emekleri için teşekkürler, devam etmek istemiyorsa canı sagolsun. Artık zaman kaybetmemek lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk ve Gökhan 1-2 hafta önce Özbek'i övmüyorlar mıydı? Ben de bunu anlamıyorum o zaman neden övüyorlardı o zaman?
içeriden haber kaynakları o taraftanda ondan

diyorum ya - ener haberlerinde yangın gibi yapıştırıyorlar - biz gazeteciyiz diyorlar.
bizde biliyorduk ama ortam bıdı bıdı sessizliği tercih ettik gıdı gıdı...

ben GD 'yi merak ediyorum eğer Erden Timur yarın "kibar" profiliyle geçerse basın toplnatısını

keşke gitmese ama erden timur gitti diye galatasaray çökmez ortalığı yangına verip kuşları motive etmenin manası yok

Sonuçta bu olaylar 1-2 hafta da olmadı ki. O zaman haberlerini ona göre yapsalardı doğruları bilseydik. Doğru duvar yıkılmazdan ziyade nerede nereden rüzgar eserse durumu oldu bu biraz.

Neyi ovup neyi elestirdiklerine bakmak lazim.

Burak Elmas yeni secildiginde ovguler duzuyolardi, giderken tefle gonderdiler, hatta 2-3 ay oncesinden basladilar tefleri calmaya.

Erden Timur’a ne kadar iyi sahip cikiyosun Dursun basgan dedilerse o ayri.

boş yapacaksa istifasının bir anlamı olmaz , zira ona yapılanı oda taraftara yapmış olur

taraftarın öyle yada Boyle gücünü histtetmesi gerekiyor yönetimlerin , 2 maç da sıfır taraftar kartı oynamak lazım

Geri
Üst Alt