Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Özetle :

Galatasarayın düşmanı , Galatasray'ı spor kulübü olarak değil , Elit lise loncası olarak görenler. Bu tipler sportdaki 1 lira harcamaya bile katlanamıyor ... Ortamda başarı ve para olduunda ortaya çıkıp bunu spora değil , kulübe gelsin isteyenler...

halbuki Kulübün sportife 4 milyar borcu var... burdan dolayı düşman gibi sportifin batmasını isteyen tipler var.

yarın futbol - baket o şu bu yokolsun sadece lise ve assetleri olan bir ortamolsun isteyenler var.

bu belli oldu.

Galatasaray kongre yapisi cok farkli , diger kuluplerde populer olan veya cok sevilen biri baskan secilebilir bizde bu durum degisik. Erden'i icerde koruyamamislar, zaten arkasinda yeterince destegi yok boyle birinin Galatasaray'da baskan olma ihtimali zayif maalesef.
Vallahi bence farklı değil, taner 2015 yılında mı ne korkudan bir kürsüden bir açıklama yayınlamıştı.
O sürecin üzerine yaklaşık 4 bin kişilik bir üye katılımı oldu. Seçimleri 2500 kişilik kemikleşmiş küçük olsuncu tayfa ile yürüttüğümüz sürece değişim olmaz. Bir gün gelir seçime +3 bin kişi katılmak ister onu da sağlayacak bir yol açıcı lazımdır belki, o kişi de Timur neden olmasın.

Erden Timur’un dediği çok net şu boktan ligde sıkışıp kalmak kadar lanet bir durum yok, globalleşmeyen bir kulübüz. Bunu aşmamız lazım.
Bunu isteyen bir 3 bin kişi elbet vardır.

Ha kendi ister mi orası asıl sormamız gereken konu.

"KENDİM İÇİN ÇOK DAHA ZOR OLACAK, ŞAMPİYONLUKTAN DAHA ZOR BİR MÜCADELE İÇİN BUNU YAPIYORUM "

adam dışarıdan bu tiplerle uğraşacak demek...birgün kesin geri dönecektir.

aylık divan toplantılarındaki her kelimeyi takip edeceğim bugünden sonra.

Erden 3 ay sonra başkan adayı olsun düzgün yönetimle birlikte en büyük favori olur.

Bu dakikadan sonra olacağını sanmıyorum bir şeyler değişmezse ama bu olayın başlangıç olmasını ve bunu yapanların tek tek ifşa edilmesini istiyorum.

Hala Erden’e bok atma çabasında olan taraftarlar da yarın başarısız olursak ağlamasınlar, onların da içerde çamur atanlardan pek farkı yok zaten.

Erden 3 ay sonra başkan adayı olsun düzgün yönetimle birlikte en büyük favori olur.

Bu dakikadan sonra olacağını sanmıyorum bir şeyler değişmezse ama bu olayın başlangıç olmasını ve bunu yapanların tek tek ifşa edilmesini istiyorum.

Hala Erden’e bok atma çabasında olan taraftarlar da yarın başarısız olursak ağlamasınlar, onların da içerde çamur atanlardan pek farkı yok zaten.
bırakıp küsme gibi bi durumu asla yok bu çok sevindirici.

dışardan mücadele edicem bunlarla içerden yapamıyorum falan dedi birkaç kez.

2026da direkt aday bence

Ultraslan denilen twitter aciklamacisi ekip erden timur hakkinda niye hic aciklama yayinlamiyor?
Aciklama yapmaktan birsey yapamayan bu ekip nerelerde?

yok yaw

mustafa cengiz nasıl seçildi acaba 2 kez üst üste

başarı varsa seçilir.

gs camiasında erden timurun 10da 1i kadar bi adam yok herkes de bunun farkında
Mustafa Cengiz'i taniyan kimdi taraftar bazinda? Orada ic muhalefet birini cikardi ortaya Dursun'u indirmek icin. Kongre uyelerin, ozellikle liseli kisimin hep one cikarmak istedigi birileri oluyor oradaki secime taraftarin etki edebilmesi minimum.

Bende Erden'i cok seviyorum keske bir gun baskanlik yapar diye istiyorum ama bunun icin lobi calismalarina baslamali, sirf taraftar cok seviyor diye baskan yaptirmazlar.

Çok üzücü.

Erden başkan keşke seçimden önce açıklasaydın bunları seçilemezlerdi.

Mustafa Cengiz'i taniyan kimdi taraftar bazinda? Orada ic muhalefet birini cikardi ortaya Dursun'u indirmek icin. Kongre uyelerin, ozellikle liseli kisimin hep one cikarmak istedigi birileri oluyor oradaki secime taraftarin etki edebilmesi minimum.

Bende Erden'i cok seviyorum keske bir gun baskanlik yapar diye istiyorum ama bunun icin lobi calismalarina baslamali, taraftar cok seviyor diye baskan yaptirmazlar.
e iyi görürüz aday olursa 2 sene sonra en yakın rakibine 4 kat fark attığında

Bok atanları ağladıklarında ihraç edelim admirim

Bende Erden'i cok seviyorum keske bir gun baskanlik yapar diye istiyorum ama bunun icin lobi calismalarina baslamali, taraftar cok seviyor diye baskan yaptirmazlar.
ayrılmasının nedeni buda olabilir bence..

içeride kaldıkça lekelenecek ve baskı yiyecekti.

şimdi dışarıdan destek arayabilir....

iddaa ediyorum her seçimde 1 aday belki iki dayda bu adama ilk gününden gidecek "gel benle ol" diye...işte oralarda İNANILMAZ dikkat etmesi lazım tuzağa düşmemek için.

bildiğin Game of Thrones ortamı ya

Bu adamın tırnağı olamazsınız Allah hepinizin belasını versin

Geri
Üst Alt