Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Dursun Özbek'in sorunu şu Erden Timur'da bir sözünde bahsetti önemseme meselesi. Belli ki Erden Timur'a yapılan iftiraları önemsemedi ve bu konuda bir tepki koymadı. Erden Timur'da dal bulamadım sebebi de bu diye düşünüyorum. Benim anladığım Özbek orada Öztürk tarafını pasifize etseymiş Erden Timur Özbek ile devam edecekmiş. Özbek orada ortayı bulmaya çalışınca, Erden Timur'un yanında durmayınca Erden Timur ayrılık kararı almış. Özbek'in büyük hatası burada benim anladığım.
Kesinlikle durum bu zaten bizim taraftar erden Timur’un bahsettiği adamın dursun Özbek olduğunu sanıyor kulüp içindeki sorun oluşturan kişi dursun değil metin Öztürk dursun Arada kalmış bide bak dursun cidden naif adam kavga edecek veya hırgüre gelecek bir adam dğeil tatlıya bağlansın diye uğraşmıştır erden Timur’da destek göremedim diye düşünüp bıraktı işte bu Metin Öztürk denen adam ciddi şekilde provoke edilmeli çok sinsi tehlikeli bir isim

Giriş: Dağ fare doğurdu.
Gelişme:Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.
Sonuç: Dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur.

Kesinlikle durum bu zaten bizim taraftar erden Timur’un bahsettiği adamın dursun Özbek olduğunu sanıyor kulüp içindeki sorun oluşturan kişi dursun değil metin Öztürk dursun Arada kalmış bide bak dursun cidden naif adam kavga edecek veya hırgüre gelecek bir adam dğeil tatlıya bağlansın diye uğraşmıştır erden Timur’da destek göremedim diye düşünüp bıraktı işte bu Metin Öztürk denen adam ciddi şekilde provoke edilmeli çok sinsi tehlikeli bir isim
Doğrudur ama Erden Timur konusunda Dursun Özbek'in de net hatası olduğu bir gerçek orada net olarak Erden Timur'un yanında olması gerekiyordu. Erden Timur onun elini öper ikisi de birbirine baba- oğul gibiyiz dedi. Bir yere kadar orta yolu bulmaya çalışmak tamam ama sonuçta yeni bir yönetim seçimi oldu orada artık Metin Öztürk'ü pasifize etmeli ve listesine almamalıydı o zaman çok net bir şekilde Erden Timur'un yanında olduğunu hem biz hem de Erden Timur görürdü. Nasıl Cemal Özgörkey'e karşı Erden Timur'un yanında yer aldı ve sonunda Cemal Özgörkey ve ona yakın 1-2 yönetici ayrıldı bunu Metin Öztürk'e karşı da yapmalıydı.

Doğrudur ama Erden Timur konusunda Dursun Özbek'in de net hatası olduğu bir gerçek orada net olarak Erden Timur'un yanında olması gerekiyordu. Erden Timur onun elini öper ikisi de birbirine baba- oğul gibiyiz dedi. Bir yere kadar orta yolu bulmaya çalışmak tamam ama sonuçta yeni bir yönetim seçimi oldu orada artık Metin Öztürk'ü pasifize etmeli ve listesine almamalıydı o zaman çok net bir şekilde Erden Timur'un yanında olduğunu hem biz hem de Erden Timur görürdü. Nasıl Cemal Özgörkey'e karşı Erden Timur'un yanında yer aldı ve sonunda Cemal Özgörkey ve ona yakın 1-2 yönetici ayrıldı bunu Metin Öztürk'e karşı da yapmalıydı.
Kesinlikle doğru erden Timur’u kollaması gerekirdi bunda hem fikirm ama bu sezon yene başarılı olacağımızı düşünüyorum burda anlatıldığı bahsedildiği kadar pasif bir yönetim yok mesela 6 aydır erden Timur da konuşmuyordu mesela çok fazla he ama şundan eminim metin Öztürk denen adam iyice incelenmeli ben net Ali koça yanlayan biri olduğunu düşünüyorum bu adamın

Bu saatten sonra:

Nelsson 10m euro + ne idüğü belirsiz bonuslar gibi satışlar görmemiz muhtemeldir.

Kesinlikle doğru erden Timur’u kollaması gerekirdi bunda hem fikirm ama bu sezon yene başarılı olacağımızı düşünüyorum burda anlatıldığı bahsedildiği kadar pasif bir yönetim yok mesela 6 aydır erden Timur da konuşmuyordu mesela çok fazla he ama şundan eminim metin Öztürk denen adam iyice incelenmeli ben net Ali koça yanlayan biri olduğunu düşünüyorum bu adamın
Metin Öztürk bundan sonra bir şey yapabilmesi zor ancak Ada falan ile ilgilenir. Bu sezon başarılı olur muyuz? Bilemiyorum üst üste şampiyonluklar her zaman daha zor olur CL'de olalım da her sezon en önemlisi bu. Onun dışında BB'den çıkma işi olmalı. Ekonomik olarak saçma sapan işlere girmemeliler baskıdan dolayı saçma sapan paralar harcama ihtimalleri biraz korkutuyor. Florya'da ekibi kaybetmemeliyiz. Dönemleri tamamlarlar veya tamamlamazlar bilmem ama sonraki başkan Erden Timur olacaktır diye düşünüyorum olağanüstü bir durum olmadıkça kendisi istemesi durumunda.

Metin Öztürk bundan sonra bir şey yapabilmesi zor ancak Ada falan ile ilgilenir. Bu sezon başarılı olur muyuz? Bilemiyorum üst üste şampiyonluklar her zaman daha zor olur CL'de olalım da her sezon en önemlisi bu. Onun dışında BB'den çıkma işi olmalı. Ekonomik olarak saçma sapan işlere girmemeliler baskıdan dolayı saçma sapan paralar harcama ihtimalleri biraz korkutuyor. Florya'da ekibi kaybetmemeliyiz. Dönemleri tamamlarlar veya tamamlamazlar bilmem ama sonraki başkan Erden Timur olacaktır diye düşünüyorum olağanüstü bir durum olmadıkça kendisi istemesi durumunda.
Bencede erden Timur olacaktır zaten erden başkan değildi ama başkan gibiydi o yüzden oldu bu fesstlıklsr ama öte yandan dursun olmasa bu metin tek başına seçilecekti bizi Allah korumuş ayrıca evet parasal olarak Çar çürü etmeden işleyen düzeni korumak lazım

Kulübün başında Dursun Özbek olduğuna göre ve şampiyonluklar da Erden Timur’un katkısının çok olduğu da aşikarsa birilerine dur demeyi bilmesi gerekiyordu.
Neresinden bakarsan bak en büyük suçlu Dursun Özbektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

genel kurulda dinazorlar diye tabir edilen kitleden ziyade bence yönetim kurulunda olan bazılarının yaptığı iftira ve operasyon yüzünden görevinden istifa ettirilme durumuna getirildi Erden başkan..bu operasyonun bir ayağında da dursun özbek ve metin öztürk olma ihtimali hiç de az değil bence..yarım ağız yönetimde ol teklifi ve kal teklifi de sadece kamuoyuna göstermelik şeylerdi..Erden Timur un kalması yönünde teklif verilirken bile futbol ve transfer operasyonlarındaki yetkisi alınarak teklifler olduğu yazıldı..bu zaten görevden ayrıl demek..Erden Timur basın toplantısı düzenledi gs tv orada olmasına rağmen yayın yapmadı..üstüne saatler geçti resmi siteden şu saate kadar bir veda ,bir teşekkür mesajı da yok hala..bu bile aslında neyin ne olduğuna dair bir gösterge...

Bu saatten sonra:

Nelsson 10m euro + ne idüğü belirsiz bonuslar gibi satışlar görmemiz muhtemeldir.

onu geç - icardi bile iyi teklife evet diyebilir.
BAY'a gelen salak tekliflere evet diyebilirler.

her şeyin ucu açık.

okan hoca ile kontrat konusuda netleşmedi daha baktığında.

Bunu nasıl başaracağız peki

Bize düşen nedir

Post atmak twit atmak mı

Samimi soruyorum
Bence bilmedigimiz olusumlar var satır aralarında hep bahsetti Erden Başkan .beklemekten başka çare yok.Yalniz korkum 1-2 maç kaybedersek Allah korusun stad Erden Timur diye inler durur.

İştahım kaçtı yemin ederim. Çok sevmişiz Erden Timur'u. Gideceği fikrine alışmıştım ama bu şekilde olunca çok koydu.

Morelim bozuk butun gun bunlarin yuzunden, ne gerekce ile bizi bu duruma dusurdunuz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yav tamam amma abarttık galatasaray gibi bir kulüpte biri görevi bıraktı diye yerle yeksan olacak değil Okan hoca olduğu müddetçe sıkıntı yok göreve devam edenleri hedef tahtasına koymayı bir kenara bırakın artık iyiydi hoştu ama bitti gitti yönetim istifalar falan filan bırakın bu işleri

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav tamam amma abarttık galatasaray gibi bir kulüpte biri görevi bıraktı diye yerle yeksan olacak değil Okan hoca olduğu müddetçe sıkıntı yok göreve devam edenleri hedef tahtasına koymayı bir kenara bırakın artık iyiydi hoştu ama bitti gitti yönetim istifalar falan filan bırakın bu işleri

adam floryayı peşkeş çekecek. sen sıkıntının futbol olduğunu mu düşünüyorsun?

Bu zihniyet yüzünden hep dibi gördük sonra o bahs ettiğin tek kişiler gelip yine zirveye taşıdı...

Başkana hak verdim bu bizim camianin klasigini oda yaşamıs fatih hoca da zaman zaman yaşadı bunu. Buna dayanmak istememesini de anlıyorum çekilecek iş olmayabiliyor , içerden onlarla kavga ederek şampiyonluga da oynayamayız. , Bizim biraz kalkındıktan sonra 1 adım daha atarak avrupada gelişimeme sebebimizde bu yani kısaca konuşmalarının %95 ini haklı buldum. Ama dışardan ne yapacagını , ne yapmak istedigini anlamadım bunu nasıl düzeltebilecegini vs açıkcası bir fikir de yürütemedim. Bir şey yapmaktan ziyade böyle bir ortamda daha fazla bulunmak istemedigini düşünüyorum ve saygıyla karşıliyorum. Sadece emekleri için teşekkür etmek düşer bir taraftar olarak.

Metin Öztürk ve Cemal'e gereken muamele çekilmeli.. Vasıfsız yiyici takımları..

Geri
Üst Alt