Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

adam floryayı peşkeş çekecek. sen sıkıntının futbol olduğunu mu düşünüyorsun?

Kardeş o zaman kalıp mücadele edecekti başkan vekilliği teklif edilmiş önemli değil demedi mi ben mi yanlış anladım
adam rekor oyla başkan seçilmiş 2 ay sonra gideceğini düşünüyorsan elimde satılık köprü var ve o peşkeş çekti dediğin adamda kemerburgazı galatasaraya kazandıran adam bu arada.
babasının malı mı ki peşkeş çekecek 8 10 bin üye var sen rahat ol dursunu savunduruyosun bana burda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeş o zaman kalıp mücadele edecekti başkan vekilliği teklif edilmiş önemli değil demedi mi ben mi yanlış anladım
adam rekor oyla başkan seçilmiş 2 ay sonra gideceğini düşünüyorsan elimde satılık köprü var ve o peşkeş çekti dediğin adamda kemerburgazı galatasaraya kazandıran adam bu arada.
babasının malı mı ki peşkeş çekecek 8 10 bin üye var sen rahat ol dursunu savunduruyosun bana burda.

sen savunmak için bahane arıyorsun.
Kemerburgaz kazandırılma olayı rahmetli MC ve BE ile başladı; Dursun zamanına denk geldi. Adam iftira atılıyor diyor! Kiminle savaşacak?

Bu zihniyet yüzünden hep dibi gördük sonra o bahs ettiğin tek kişiler gelip yine zirveye taşıdı...

Şampiyon olmasaydı ben görürdüm dursunu erdeni bırakın masal anlatmayı erdeni göreve getiren dursun o zaman çok iyiydi şimdi görevden aldı berbat Başkan oldu öylemi ben Okan hoca olduğu müddetçe bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ben taraftarım yok o gitmiş yok o gelmiş yönetim beni ilgilendirmiyor o iş genel kurulun görevi ben takıma bakarım sahaya bakarım.

Yönetim, taraftarı susturmak, gönlünü almak 2 eden adama 10 verip iki sene sonra para yok diye dandik adamları takıma getirip yine çöküş dönemini yaşatmaz İNŞALLAH

Adamı bi rahat bırakalım ya seven sevdiğiyle beraberdir

İyi günlerde gitsin sevdiğimiz bi kardeşimizdir

Her iste bir hayır vardir.
Insallah bugünkü bu ayrılık Erden Timurún başkanlık yürüyüşünün baslangicidir

Şampiyon olmasaydı ben görürdüm dursunu erdeni bırakın masal anlatmayı erdeni göreve getiren dursun o zaman çok iyiydi şimdi görevden aldı berbat Başkan oldu öylemi ben Okan hoca olduğu müddetçe bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ben taraftarım yok o gitmiş yok o gelmiş yönetim beni ilgilendirmiyor o iş genel kurulun görevi ben takıma bakarım sahaya bakarım.

Bu ne anlatıyor yahu... Ben cevap yazıp güzel ellerimi yoramiycam.

bu işler için biraz fazla duygusal bi adam belli ki

ama tabi kolay değil kulübün içindeki bu kliklerle mücadele edebilmek için anca fatih hoca gibi bi adam gerekiyor, o bile çok zorlandı

gene de arkaplanda bir desteği olabilir, tüm emeklerin için teşekkürler. Adam zirvede bırakmak istedi saygı duymak lazım, her şey için sağ ol...

Erdenin ayrilisinin etkisi çiğ gibi büyüyor bu çiğ tüm yönetimi ve rezilleride götürecek eminim

Geri
Üst Alt