- 6 Eylül 2014
- 93.840
- 64.615
- 4.608
Yolu açık olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam floryayı peşkeş çekecek. sen sıkıntının futbol olduğunu mu düşünüyorsun?
sen savunmak için bahane arıyorsun.Kardeş o zaman kalıp mücadele edecekti başkan vekilliği teklif edilmiş önemli değil demedi mi ben mi yanlış anladım
adam rekor oyla başkan seçilmiş 2 ay sonra gideceğini düşünüyorsan elimde satılık köprü var ve o peşkeş çekti dediğin adamda kemerburgazı galatasaraya kazandıran adam bu arada.
babasının malı mı ki peşkeş çekecek 8 10 bin üye var sen rahat ol dursunu savunduruyosun bana burda.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sevindigin belliYolu açık olsun
Bu zihniyet yüzünden hep dibi gördük sonra o bahs ettiğin tek kişiler gelip yine zirveye taşıdı...
sen savunmak için bahane arıyorsun.
Kemerburgaz kazandırılma olayı rahmetli MC ve BE ile başladı; Dursun zamanına denk geldi. Adam iftira atılıyor diyor! Kiminle savaşacak?
Yok ben seviyordum kendisini. Sevmesem sevmiyorum derimsevindigin belli
Bu ne anlatıyor yahu... Ben cevap yazıp güzel ellerimi yoramiycam.Şampiyon olmasaydı ben görürdüm dursunu erdeni bırakın masal anlatmayı erdeni göreve getiren dursun o zaman çok iyiydi şimdi görevden aldı berbat Başkan oldu öylemi ben Okan hoca olduğu müddetçe bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ben taraftarım yok o gitmiş yok o gelmiş yönetim beni ilgilendirmiyor o iş genel kurulun görevi ben takıma bakarım sahaya bakarım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne oldu? Yine ne halt yedi Allahın cezası herif?ortak düşmanımıza saplanması için destek bekliyorum