- 17 Eylül 2018
- 20.683
- 23.557
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne anlatıyor yahu... Ben cevap yazıp güzel ellerimi yoramiycam.
Açıkçası üzücü bir durum oldu ama çıkan haberlerden sonra bunun olmasını bekliyordum o yüzden çok şaşırmadım. Erden Timur 2 sezon boyunca çok önemli katkı ve emekler sağladı bir taraftar olarak kendisine çok teşekkür ederim. Bırakma sebeplerinden özellikle haksız eleştiri ve ithamlar konusunda oldukça haklı olduğunu düşünüyorum ve Galatasaray'da artık başarılı insanların daha çok takdir görmesi gerekiyor. Fakat Galatasaray camiası özelinde Erden Timur'u eleştiren kesim maksimum %10'sa Erden Timur'u destekleyen ve takdir eden kesim %90'dır bu kadar büyük bir desteğe rağmen devam etmemesinin biraz hayal kırıklığı yarattığı düşüncesindeyim.
İnşallah.Bence oluşumla alakası yok birkaç bin kişi Florya rantına göz dikmiş taraftar bir şekilde engel olmalı bu işe. Onun dışında stadyumun inlemesi korkulacak bir şey değil aksine keşke her maç 90 dakika inlese de bir an önce kökten çözüme gidilse