- 17 Eylül 2018
- 20.683
- 23.557
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç'un en çok saldırdığı, en nefret ettiği adamdı, onun içerideki maşaları görevini yerine getirdi.
Dursun Özbek ve yönetimi açık ara en nefret ettiğim yönetimdir artık. Çok zarar vermeden o koltuktan indirilmesi şarttır. Kaldığı her dakika Galatasaray'a zararı dokunacak.
Argumanı sundum demekki okumamışsın. Bu zihniyetin bizi bitirdiğini yazdım. Yeterince geçerli bir argüman. Karşılığında bana masal anlatmayın vs ile başlayan saygısız bir cevap geldi. Son olarakta bana kumda oyna yazmış cevap bile vermedim. Madem dahil oluyosun birşeye yarım yamalak iş yapma bence. Hakim değilsen konuya böyle suçlayıcı yorum yaptığında komik duruma düşüyosun. Değerlendirirsin değerlendirmezsin sana kalmış ama gerçekten komik kaçıyo. Bide afedersin ama senin yada o arkadaşın ne düşündüğüde pekte umrumda değil yani.. İkiniz bolca konuşup değerlendirebilsiniz konuyu. Bol şans..Düşüncesini paylaşmış beğenmeyebilirsin ya da katılmayabilirsin ancak aşağılayıcı cevap yazmak pek standard bir davranış olmasa gerek ? Bende kendisine kısmen katılmıyorum misal. Oku geç ya da argüman sun ki o da belki cevaplar senin de fikrin değişir ya da değişmez.
Argumanı sundum demekki okumamışsın. Bu zihniyetin bizi bitirdiğini yazdım. Yeterince geçerli bir argüman. Karşılığında bana masal anlatmayın vs ile başlayan saygısız bir cevap geldi. Son olarakta bana kumda oyna yazmış cevap bile vermedim. Madem dahil oluyosun birşeye yarım yamalak iş yapma bence. Hakim değilsen konuya böyle suçlayıcı yorum yaptığında komik duruma düşüyosun. Değerlendirirsin değerlendirmezsin sana kalmış ama gerçekten komik kaçıyo. Bide afedersin ama senin yada o arkadaşın ne düşündüğüde pekte umrumda değil yani.. İkiniz bolca konuşup değerlendirebilsiniz konuyu. Bol şans..
Var yada yok seni ilgilendiren birşey olduğunu düşünmüyorum yada sen bunun karar vericisi değilsin buda benim fikrim. Yazmazsan sevinirim vaktimi çalıyosun. Boş muhabbetle uğraşmayı sevmiyorumArguman yok son mesajinda, kusura bakma.
Var yada yok seni ilgilendiren birşey olduğunu düşünmüyorum yada sen bunun karar vericisi değilsin buda benim fikrim. Yazmazsan sevinirim vaktimi çalıyosun. Boş muhabbetle uğraşmayı sevmiyorum
Bir insan neden konuştukca kendini batırır anlam veremiyorum. Yine karar vermiş benim iflah olmayacağıma. Pardon sen kimsin?? Yada ne kadar önemli olduğunu düşünüyosun acaba. Yada senin fikrinin benim için ne önemi var sanıyosun. Bence yazma daha fazla cidden gülünç oluyo. Kendini ne sandığını bilmiyorum ama o sandığın şey değilsin benden sana demesi. Hadi sanada hayırlı forumlar..Denk gelmek istemiyosan bloklayabilirsin. Yıllardır bunu öğrenememişsen forumda hayırlı işlerSen iflah olmazsin, hayirli forumlar ve denk gelmeyelim.
Bir insan neden konuştukca kendini batırır anlam veremiyorum. Yine karar vermiş benim iflah olmayacağıma. Pardon sen kimsin?? Yada ne kadar önemli olduğunu düşünüyosun acaba. Bence yazma daha fazla cidden gülünç oluyo. Kendini ne sandığını bilmiyorum ama o sandığın şey değilsin benden sana demesi. Hadi sanada hayırlı forumlar..
Adam insanlar üzülürken saçmalıyo bende karşılığında diyorum ki bu ziyniyet bizi bu hale soktu şimdiye kadar. O tek adamlar sonra geldi bizi kurtardı. Bu söylemde herhangi bir sakınca mı var? Sonra adam saygısızca mesaj atıyo karşılığında ti ye alıyorum kavga etmiyorum bişey yapmıyorum sonra yine saygızızca kumda oyna diye yazıyo cevap bile vermiyorum. Konuyu kapatıyorum. Sen ise sonrasında gelip beni suçluyorsun. Sanada diyorum ki okumamışsın tam. Suçlayıcı yorum yapma komik oluyo. Bu defada kendi kendine triplere giriyosun. Normalde açıklamazdım böyle uzun uzun, dalgamı geçer cevap bile yazmazdım da neyse dedim belki bir kez olsun kendini birşey sanan biri saçmaladığını anlarda düzgün bir cümle yazar diye yazdım öyle. Yani neyse yine anlamayacaksın ama boşver cevap vermek zorunda değilsin sevmediysen bloklarsın boş yapmaya gerek yok sanal ortamdane anlatiyorsun yaf.. bildigin adami alaya almissin saygi falanbekliyorsun. Sana ne ben de boyle dusunuyorum sana mi soracagim ne yazacagi mi ? Sen kimsin ?