Erden Timur: "Gerçekten para verilmesi gereken yerde de verilecek. İyi kadro kurulacak"

Erden beyi dinlerken acı çekiyorum. Çok kötü bir konuşmacı.

çok konuşturmamak lazım sayın timur u. formal dilde zorlanıyor.

Erden Timur: "Arda Turan'la hep görüşürüm. Sportif AŞ'de futboldan sorumluyum. Cenk Bey, futbol direktörü olacak. Teknik heyet ve kadro şu an kuruluyor. Hocamız geldi. Bizim amacımız, 5 yıllık bir planlama yapmak. Şu an önceliğimiz kısmen yapılanma ve kadroyu oluşturma."

Erden Timur: ''Torrent'ten bir indirim bekledik, Sensibile bu konuda indirim ve kolaylık yaptı. Torrent ise sadece yüzde 5 indirim yapabileceğini söyledi.''

Erden Timur: "Ben Sportif A.Ş'de futboldan sorumluyum. Cenk Ergün, Futbol Direktörü. Teknik heyet şu an kuruluyor."

Erden Timur: "Burada 5 yıllık bir planlama yapmak amacımız. Orta vadeli bir planlama yapmadan, bir şeyin yapılabileceğini düşünmüyorum. Yapılanma bugün şu anki önceliğimiz kısmen yapılanmak."

Erden Timur: "Oyuncularımıza yazılı bir teklif yok fakat söylem olarak gelen teklifler var. Oyuncularımızla görüşeceğiz, kalmak isteyen oyuncular burada kalır. Galatasaray'da kalmak oyuncunun hayallerini süslemesi lazım."

Erden Timur: "Galatasaray'ın çıkarlarına uygun rakamlar olursa değerlendirilebilir bir şeyler olur. Kadromuzda tutmak istediğimiz isimler kalmak isterlerse kalırlar. Oyuncularla konuştuktan sonra satışlar gündeme gelebilir. Şu an satmak istemiyoruz."

Erden Timur: "Sözleşmesi biten oyuncularla devam etme kararı hocada ama birçoğuyla vedalaştık zaten. Arda ile sürekli görüşürüm, çok değerli, içten bir kardeşim."

Erden Timur: "Mevcutta çok değerli bir scout ekibimiz var. Onlarla birlikte süreci götürüyoruz. Konsantrasyonumuz çok büyük oranla kadro yapılanması tarafında."

Erden Timur: "Seçimden dolayı geç kaldığımız açık. Herkes yolun %70'ini yürümüş durumda. Bizim de geç kaldığımızı herkes biliyor. Transfer görüşmeleri de bu yüzden biraz zor yürüyor."

Erden Timur: "Çok büyük bir sorumluluk. Projelerin neredeyse tamamından sorumluyum. Kısa vadeli sportif başarı kadar önemli. Çünkü uzun vadeli sportif başarı, projelerden geçiyor. Futbol takımıyla ilgili sürece salı günü dahil oldum. Başkan böyle düşündüğünü belirtti."

Isitan'da da ayni sekilde ovdunuz surekli forumda, bir zahmet artik kimse ovmesin bunlari icraat gorene kadar.

Bunlardan birsey olmaz. Cenk anca para harcamayi biliyor ve getirdigi oyunculardan kurtulus olmuyor. Ayhani yanina vermisler, adamin öyle yerde 2 ay tecrübesi yok. Dursun bildigin Dursun zaten.

Biraz da tersden deneyelim. Belki sans getirir.

GALATASARAYın çıkısa geçmesini istemeyenler araya sürekli a.turan isimli şahısla ilgili bir şeyler sokup duruyor. Ya bırakın şu uğursuz herifi. Şeyinde şey varmış gibi kulübün içine zorla sokmaya çalışıyorlar. Çok talibi var ya hani gitsin düzgün bir takımda işe başlasın yiyorsa

Soru soran kız güzelmiş. Beni bulsun. :)
Çok paylaşılan bir gif vardı, bulabilir misiniz? | DonanımHaber Forum

Geri
Üst Alt