Erden Timur: "Grillitsch haberi sızdırılmasaydı daha önceden bitecekti"

Daha iyisini bonservis ödemeden alabiliyorlarsa 1 milyon imza parasından kaçsınlar. Alamıyorlarsa fazla düşünmeden imzayı atsınlar.

Buda işin bahanesi oldu gibi sızdırma falan boş iş , Gine den oyuncu keşfetmedin zaten bir çok takımın pususunda olan bir oyuncu peşindesin parayı konuştur al yada alamadığını para vermek istemediğini kabul edeceksin

Abi ben bahane duymaktan sıkıldım gerçekten. Anadolu takımını değil Galatasaray'ı yönetiyorsunuz, haberi çıksın çıkmasın çatır çatır iş bitirmeniz lazım sizin o mevkilerde oturuyorsanız. Sanki bir bizim istediklerimizin haberi çıkıyor anasını satayım.
Ayrıca gazetecilere haber servis eden ya da edenleri bilmiyorsanız, bulamıyorsanız kabahat zaten sizde.
Her iki türlü de kabahatlisiniz kusura bakmayın.

Kimse bu kisiler direk kuluple ilisikleri kesilsin. Bunlar Galatasaray sevdalisi kisiler olamaz. Bu kisilerin isimleri aciklanmazsa kusura bakmasinlar, sucu baskanda bulurum.

Ya bırak bu işleri 1 aydır adım adım ne yaptığınızı Ali Naci Haluk maluk söylüyor, transfer yatınca sızdı oluyor, utanmasanız muhabirleri transfer görüşmelerine Facetime’la alacaksınız sızıntı diyorsun bir de..

Yav kulüpler birbirinin ilgilendiği oyuncuları gerçekten medyadan mı öğreniyor? Bence menejerlik firmaları herkese gereken haberi gönderiyor. Ihale yöntemiyle pazarlamak istiyorlar. Sızdı mızdı bana pek gerçekçi gelmiyor.

süreci çok takip etmedim ama transfer sorumluluğunu hiç almasaymış keşke para kaynağı olarak kalsaymış yıllarca

Natürel sızma zeytinyağı, tam mevsiminde özenle toplanan zeytinlerin silkim yöntemi ile toplanarak 4 saat içerisinde, 27 derecenin altındaki ısılarda birtakım mekanik işlemlerle sıkılmasıyla üretilen bitkisel yağ çeşididir. Dec 14, 2019

Geri
Üst Alt