Erden Timur: “Her masada, her yerde, her zerrede biz varız”

Abi Marcao değerli bir adam, bazen acayip hatalar yapsa da takım için kendini yırtan adamlar değerli oluyorlar her zaman ki kazma bir adam da değil gayet yetenekli. Ama bana göre Marcao Sevilla'dan 40-50 milyonluk transferler yapacak bir adam değil. 25-30 belki.

Gel gelelim Nelsson bana göre tam olarak o 60-70 milyonluk transferleri yapacak bir adam. Karakter, yetenek, istikrar... Ne sayarsan say adam belli bir seviyenin altına inmiyor. Bu sebeple 25'e bile gitse içimizde derin bir yara açacaktır ve yeri öyle ya da böyle doldurulması -en azından bizim için- çok çok zor. Bunları bilerek hareket etmemiz lazım.
Neler dendi adama

Nelsson 6./7. Siraya girmeli. Yoksa size vermeyiz.

olabilir - klise olacak fakat, gitmek isteyene kal demeye gerek yok - serbest kalma bedelini getirtsin <>gitmek istedigi kulupten ... neden olmasin.

bayern'in durusunu bu baglamda cok begeniyorum.
bizim böyle bir tutumda ısrarcı olabileceğimizi düşünmesem de yine de yüksek bir bedele göndereceğimizden eminim. marcao gibi olmaz bu

bizim böyle bir tutumda ısrarcı olabileceğimizi düşünmesem de yine de yüksek bir bedele göndereceğimizden eminim. marcao gibi olmaz bu

* nordic menseli oyuncular ozelinde - ozellikle stoper tandemi cok kilit bolge - transfer kariyerleri ucu cok cok acik bir denklem. gecmiste bir cok ornegi oldu epl , serie a liglerine gecislerde ozellikle.
nelsson alinirken-ki, resmi basliginda kendisine dair nacizane yaptigim gozlem detay yorumum da bu noktaya da ozellikle vurgu yapmistim. cok kazancli cikacagimiz konusuna dair. dolayisiyla ,surpriz olmadi teklif konusu.

bu mense tandem profiller istisnalar disinda genelde cok rahat alici buluyorlar.90larin ortalarindan(euro) bugune daha bir bold sekilde istikrarli gecisler oldu tepe liglere bu bolgeden....
< futbolu birakana kadar vitrinleri oluyor - bunda kendilerine iyi bakmalari ve guclu fiziikleri ayrica *fundamental yonden zeki profiller olmasi kendilerini daha bi albenili yapiyor her transfer donemleri bildim bileli -avrupa futbolu tepe liglerde.

temennim satisi olacaksa da serbest kalma bedelinde izin verilmesi. diger turlu yazik olur ozetle.

selamlar,

* nordic menseli oyuncular ozelinde - ozellikle stoper tandemi cok kilit bolge - transfer kariyerleri ucu cok cok acik bir denklem. gecmiste bir cok ornegi oldu epl , serie a liglerine gecislerde ozellikle.
nelsson alinirken-ki, resmi basliginda kendisine dair nacizane yaptigim gozlem detay yorumum da bu noktaya da ozellikle vurgu yapmistim. cok kazancli cikacagimiz konusuna dair. dolayisiyla ,surpriz olmadi teklif konusu.

bu mense tandem profiller istisnalar disinda genelde cok rahat alici buluyorlar.90larin ortalarindan(euro) bugune daha bir bold sekilde istikrarli gecisler oldu tepe liglere bu bolgeden....
< futbolu birakana kadar vitrinleri oluyor - bunda kendilerine iyi bakmalari ve guclu fiziikleri ayrica *fundamental yonden zeki profiller olmasi kendilerini daha bi albenili yapiyor her transfer donemleri bildim bileli -avrupa futbolu tepe liglerde.

temennim satisi olacaksa da serbest kalma bedelinde izin verilmesi. diger turlu yazik olur ozetle.

selamlar,
umarım öyle olur ve de yerini doldurabiliriz üstad

yav bu avrupa klüpleri bi bize gelince çingene dönüyor, anlamıyorum.

Mesela bu sene Marcao tutsa, seneye kesin bizimle gorusmeden 25 milyonu yatirip alirlardi.

Erden Timur'a itibar suikastına başlamışlar. Ahmet Çakar da tetikçilerden biri belli ki. Muhtemelen katlanarak devam edecek bir itibarsızlaştırma çalışması başlatılmış durumda.

Erden Timur kılıbık ışıtana benzemez yalnız. Gerektiğinde Ahmet Çakarın ağzına ÇAKAR lafı. Ahmet efendi dikkat etsin 2 gram rayting uğruna yine bikiniyi giydirmesinler.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Erden Timur kılıbık ışıtana benzemez yalnız. Gerektiğinde Ahmet Çakarın ağzına ÇAKAR. Ahmet efendi dikkat etsin 2 gram rayting uğruna yine bikiniyi giydirmesinler.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
erden timur bayagı kısa diye biliyorum

Geri
Üst Alt