Erden Timur: "Herkes sahip çıksın takıma. İnşallah çok iyi gidecek her şey"

Oyuncular ve hoca vurgusuna dikkat edin. Bu oyuncular olmadan bu hoca bir hiç diyor aslında.
Yok gayet salladığınız bu oyuncular ve hoca bizi şampiyon yaptı. Biraz kötü sonuçta hemen onları satıp şımarıklık yapmayın demek istemiş gibi kendisi.

Yok gayet salladığınız bu oyuncular ve hoca bizi şampiyon yaptı. Biraz kötü sonuçta hemen onları satıp şımarıklık yapmayın demek istemiş gibi kendisi.
Dursunu dehleyip gelirse kulüpte birlik ve beraberliği tam şekilde sağlayabilir. Dursunu kimse takmıyor, konuştuğunda yine çıktı... deyip ekranı kapatıyoruz.

Dursunu dehleyip gelirse kulüpte birlik ve beraberliği tam şekilde sağlayabilir. Dursunu kimse takmıyor, konuştuğunda yine çıktı... deyip ekranı kapatıyoruz.
İlk seçimde aday olacağına dair bir işaret verse seçim olur zaten ama o işareti vermiyor. İşleri ile çok yoğun olduğu söyleniyor ben 2 sene sonra bile aday olur mu emin değilim? Belki başka birisi ile birlikte hareket eder ve onun listesinde olur ama kim olu o kişi hiç kimse aklıma gelmiyor şahsen.

İlk seçimde aday olacağına dair bir işaret verse seçim olur zaten ama o işareti vermiyor. İşleri ile çok yoğun olduğu söyleniyor ben 2 sene sonra bile aday olur mu emin değilim? Belki başka birisi ile birlikte hareket eder ve onun listesinde olur ama kim olu o kişi hiç kimse aklıma gelmiyor şahsen.
Uefa veya konfrerans kupasına yürümemiz için erden timur seviyesinde bir başkan şart.

Hangi topçulara sallıyormuşum bir söyle hele. Hangileri bizi şampiyon yapmış
Bu yorumunda bence ciddi olamazsin diye tahmin ediyorum
Uruk hoca kenarda iken maçları iç rahatlığıyla izlemeğe ne zaman başlarız takribi?

Hangi topçulara sallıyormuşum bir söyle hele. Hangileri bizi şampiyon yapmış

Uruk hoca kenarda iken maçları iç rahatlığıyla izlemeğe ne zaman başlarız takribi?
Erden Timur'un açıklamasının bana göre ne anlama geldiğini söyledim. Herhangi bir oyuncuya salladığını iddia etmedim ki.

Erden Bey belli ki yakın gelecekte başkanlık girişiminde bulunmayacak. Keşke Süheyl Hocanın ekibine katılmış olsaydı, seçimi kazanmaları muhtemeldi.

Tabii Süheyl Hoca da Ünal Aysal saçmalığına filan girdi, Erden Beye teklifte bile bulunmadı bildiğim kadarıyla. Mevcut başkan ve yöneticilerle kıyaslanmayacak liyakatta bir ekip kurma fırsatı göz göre göre heba edilmiş oldu.

Okan diyince dursun diyince wowowowo

Erden diyince doğru diyor

Yalaka mısınız?

evet 13. Oldu bu takim ama hangi kadro ile oldugunu neden kimse demiyor? Bu dûsünce yanlis, biz o iki sampiyonlugu o oyuncularla kazanmadik. Öyle olsaydi zaten okanin heykelini dikerdik.

Fener yönetimi ve hocasi haftalardir hoca’ya saldiriyorlar

Taraftarimiz da onlara ayak uyduruyor

Bundan dolayi Erden Timur da özelikle takima sahip cikin diyor
Taraftar kimseye ayak uydurmuyor. Hoca saçma sapan açıklamalar yaparak taraftarın ayarını bozuyor.

Son 1 ayda taraftara : ‘gidin city’i tutun’ ve ‘benden önce takım küme düşüyordu’ açıklamalarını Ali koç mu yaptırdı yani ?

Bu kafa yapısı fb taraftarının mental hocam, o yola girersek biz de 10 sene şampiyon olamayız. Kaçınalım

Daha iyi olacağımız umuduyla söylenen sözler doğru ama icraatı görmek gerekiyor mevcut durumda birlik beraberlik mesajı önemli dağılmadan devam

Adamın konuşması bile ruhu dinlendiriyor. Bizden biri Erden Timur yakın zaman da daha güçlü olarak dönersin inşallah.

Geri
Üst Alt