Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.078
- 3.269
- 1.148
kralın suretini görmek dahi memnun etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok gayet salladığınız bu oyuncular ve hoca bizi şampiyon yaptı. Biraz kötü sonuçta hemen onları satıp şımarıklık yapmayın demek istemiş gibi kendisi.Oyuncular ve hoca vurgusuna dikkat edin. Bu oyuncular olmadan bu hoca bir hiç diyor aslında.
Oyuncular ve hoca vurgusuna dikkat edin. Bu oyuncular olmadan bu hoca bir hiç diyor aslında.
Dursunu dehleyip gelirse kulüpte birlik ve beraberliği tam şekilde sağlayabilir. Dursunu kimse takmıyor, konuştuğunda yine çıktı... deyip ekranı kapatıyoruz.Yok gayet salladığınız bu oyuncular ve hoca bizi şampiyon yaptı. Biraz kötü sonuçta hemen onları satıp şımarıklık yapmayın demek istemiş gibi kendisi.
İlk seçimde aday olacağına dair bir işaret verse seçim olur zaten ama o işareti vermiyor. İşleri ile çok yoğun olduğu söyleniyor ben 2 sene sonra bile aday olur mu emin değilim? Belki başka birisi ile birlikte hareket eder ve onun listesinde olur ama kim olu o kişi hiç kimse aklıma gelmiyor şahsen.Dursunu dehleyip gelirse kulüpte birlik ve beraberliği tam şekilde sağlayabilir. Dursunu kimse takmıyor, konuştuğunda yine çıktı... deyip ekranı kapatıyoruz.
Uefa veya konfrerans kupasına yürümemiz için erden timur seviyesinde bir başkan şart.İlk seçimde aday olacağına dair bir işaret verse seçim olur zaten ama o işareti vermiyor. İşleri ile çok yoğun olduğu söyleniyor ben 2 sene sonra bile aday olur mu emin değilim? Belki başka birisi ile birlikte hareket eder ve onun listesinde olur ama kim olu o kişi hiç kimse aklıma gelmiyor şahsen.
Hangi topçulara sallıyormuşum bir söyle hele. Hangileri bizi şampiyon yapmışYok gayet salladığınız bu oyuncular ve hoca bizi şampiyon yaptı. Biraz kötü sonuçta hemen onları satıp şımarıklık yapmayın demek istemiş gibi kendisi.
Uruk hoca kenarda iken maçları iç rahatlığıyla izlemeğe ne zaman başlarız takribi?Bu yorumunda bence ciddi olamazsin diye tahmin ediyorum
troll u cıddıye almayınBu yorumunda bence ciddi olamazsin diye tahmin ediyorum
Erden Timur'un açıklamasının bana göre ne anlama geldiğini söyledim. Herhangi bir oyuncuya salladığını iddia etmedim ki.Hangi topçulara sallıyormuşum bir söyle hele. Hangileri bizi şampiyon yapmış
Uruk hoca kenarda iken maçları iç rahatlığıyla izlemeğe ne zaman başlarız takribi?
neler dendiOkan diyince dursun diyince wowowowo
Erden diyince doğru diyor
Yalaka mısınız?
Taraftar kimseye ayak uydurmuyor. Hoca saçma sapan açıklamalar yaparak taraftarın ayarını bozuyor.Fener yönetimi ve hocasi haftalardir hoca’ya saldiriyorlar
Taraftarimiz da onlara ayak uyduruyor
Bundan dolayi Erden Timur da özelikle takima sahip cikin diyor
Mikserlik yapmaOkan buruk düşmanları
otomatikman erden timur düşmanıdır artık
ona göre yorum yapın!!
takımı takım yapan anlık kişiler yalnız o iş nolacak?Takıma sahip çıkarız ama kişilere asla.